Hoofd uitzetter / maatvoerder Eminent Groep 09-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Hoofd uitzetter / maatvoerder Eminent Groep 09-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

In deze rol van hoofd uitzetter / maatvoerder ben jij de integrale coördinator van alle meet- en uitzetwerkzaamheden op onze projecten in de Infra sector. Een zeer afwisselende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid! 

Jouw werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van situatie- en hoogtemetingen uit, het maken van terreinopnames en het uitzetten van werkzaamheden. Maar jouw rol gaat verder dan dat! Je ontwerpt namelijk ook hoogteplannen, overlegt met ontwerpbureaus, en brengt het werk tot leven in AutoCAD. Daarnaast organiseer en coördineer je Argis modellen binnen de organisatie en verwerk je gegevens in 3D-ontwerpen. De planning en inzet van de juiste middelen liggen in jouw handen. Als teamlid overleg je regelmatig met uitvoerders en projectleiders, en denk je al in de tenderfase mee. Bovendien valt de landmeetapparatuur volledig onder jouw beheer en verantwoordelijkheid. Jij zorgt voor het onderhoud en de keuringen.

Dankzij jouw creativiteit ben je in staat om voor elke uitdaging een oplossing te vinden. Je gedijt zowel in teamverband als zelfstandig, en je proactieve houding en resultaatgerichte aanpak zijn kenmerkend. In jouw rol als leider hanteer je een coachende stijl waarbij samenwerking en kwaliteit voorop staan. Sluit je aan bij ons team en geef vorm aan de toekomst van innovatieve en uitdagende projecten!

Vacature eisen

  • Een afgeronde mbo-opleiding (niveau 4) richting middenkaderfunctionaris bouw & infra of gelijkwaardig; 
  • Ervaring met meet- en weergaveapparatuur zoals GPS, Total Station en lasergestuurde apparatuur; 
  • Kennis van technische verwerkingssoftware (Autodesk, AutoCAD en Civil3D);
  • Kennis van Argis. 

 

FunctietitelMaatvoerder
Indicatie salaris (min – max]3500 – 5000
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevense.venneman@eminentgroep.nl , 06 - 43 21 85 00 https://www.eminentgroep.nl
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieAlphen aan den Rijn, Zuid-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://eminentgroep.nl/vacatures/hoofd-uitzetter-maatvoerder-alphen-aan-den-rijn-1856961/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.