Helpende - werken onder schooltijd en doordeweeks - Maarssen (vanaf 8 uur per week) DuoZorg FLEXpert Utrecht 09-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Helpende – werken onder schooltijd en doordeweeks – Maarssen (vanaf 8 uur per week) DuoZorg FLEXpert Utrecht 09-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Doe jij de dingen met je hart, waardoor je goed bent in je werk? Maakt het jou blij als je kunt assisteren bij de dagelijkse taken die mensen niet meer zelf kunnen? Vind je het fijn om een luisterend oor te bieden en voel je aan wat mensen nodig hebben? Waarbij je het belangrijk vindt om veiligheid en geborgenheid te bieden? Jouw inbreng wordt gewaardeerd en gestimuleerd. Want je doet het werk niet alleen. Je voelt je snel thuis in het team; daarvoor wordt gezorgd.

Voor de locatie Snavelenburg zijn wij op zoek naar een medewerker voor de afdeling Huis ten Bos.

In het kort: 

Aantal uren gemiddeld per week: vanaf 8 uur per week

Soort diensten: 4-uurs diensten van 9:00 uur tot 13:00 uur (zonder pauze), maandag t/m zondag.

Periode: vanaf 27 november a.s. tot en met 27 februari 2024.

Soort zorg: PG, geschakelde afdeling met Silverstein.

De afdeling Huis ten Bos vraagt in de opgegeven periode om een tijdelijke uitbreiding van hun team. Op de afdeling zijn er ‘meerzorg diensten’ gevraagd voor een enkele bewoner. Dit betekent dat jij in eerste instantie de verantwoording hebt hiervoor. Er wordt ook verwacht dat jij ondersteuning biedt aan de rest van het team qua zorg voor de overige bewoners.

Wij zijn op zoek naar invulling vanaf het deskundigheidsniveau Helpende (voornamelijk doordeweeks). De 4-uursdiensten bevatten geen aparte pauze.

Zorgcentrum Snavelenburg is gelegen in Maarssen. De locatie beschikt over een eigen parkeerterrein maar is ook goed bereikbaar met het OV. Voor een sfeerimpressie van de locatie klik dan hier https://www.careyn.nl/locaties/careyn-snavelenburg

Jouw profiel:

 • Je hebt een diploma als Helpende Zorg en Welzijn.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in de ouderenzorg.
 • Je bent professioneel en communicatief vaardig.
 • Je kunt zelfstandig werken, maar vindt het ook leuk om onderdeel uit te maken van een gemotiveerd en dynamisch team.

Wij bieden jou:

 • Een zorgbaan met de mogelijkheid om zelf een contractvorm te kiezen die past bij jouw talenten, wensen, mogelijkheden én persoonlijke situatie.
 • De mogelijkheid een waardevolle bijdrage te leveren aan de zorg en het welzijn van de bewoners. 
 • Een arbeidscontract waarbij je zelf bepaalt wanneer en hoeveel je werkt, met wekelijkse uitbetaling bij een zorgorganisatie van formaat. Je komt in dienst bij DuoZorg Flexpert en gaat aan de slag in een of meerdere locatie(s) van Careyn. 
 • 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Pensioenopbouw vanaf je eerste werkdag.
 • Salaris conform de VVT-cao (FWG 20 als Helpende € 13,81 - € 17,23 bruto per uur).
 • Toeslag op jouw uurloon voor werken in het weekend!
 • Reiskostenvergoeding.
 • Vakantiegeld en vakantiedagen.
 • Wekelijkse uitbetaling van jouw salaris!

Solliciteren:

Ben jij benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of solliciteer meteen. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met je op, zodat we je meer kunnen vertellen over de verdere sollicitatieprocedure. Je bent van harte welkom!

#vacature #verzorgende #zorg #zorgvacature #werkenindezorg #helpende #verzorgendeIG #schooltijden #Maarssen #careyn #duozorgflexpert #duozorg

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHelpende Thuiszorg
Indicatie salaris (min – max]2394 – 2987
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)6 – 12
ContactgegevensS.deZeeuw@careyn.nl , onbekend https://mijnduozorg.nl/publicjob/details/NktIblpyUnBPaDFKNHM5bHpkaUZhZz090?sourceJobBoardInstanceGuid=56036756-d7e3-403d-8a32-dc5cbb9e5677
Type contractTijdelijk
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieMaarssen, Utrecht,Nederland
Soliciteer directhttps://mijnduozorg.nl/publicjob/apply/NktIblpyUnBPaDFKNHM5bHpkaUZhZz090?sourceJobBoardInstanceGuid=56036756-d7e3-403d-8a32-dc5cbb9e5677

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.