Helpende Plus Carintreggeland 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Helpende Plus Carintreggeland 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Een loopbaan die bij je past,
voelt niet als werken

Helpende plus of , , 12 uur

 • Heb jij je diploma Helpende plus of Verzorgende niveau 3?
 • Vind jij het uitdagend om binnen de dagbegeleiding te werken?
 • Gaat het welzijn van onze cliënten jou aan het hart?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze dag begeleiding locatie het Voskamp in Hengelo zijn wij op zoek naar een leuke en spontane collega voor 12 uur per week. Maar, een keer bij springen op een andere dagbegeleiding locatie vind jij ook uitdagend toch?
Wat ga je precies doen? Cliënten komen bij ons voor een zinvolle dagbesteding en jij bent de persoon die hier energie uit haalt. Jij gaat graag aan de slag voor het welzijn van jouw cliënt.

Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van allerlei activiteiten en organiseert en begeleidt deze dan ook. De ene dag is de activiteit gericht op 1 cliënt, de andere dag werk je in groepsverband. In je werk staat de cliëntvraag centraal en observeer jij de cliënt tijdens de activiteiten. Deze observaties leg je vast in het dossier en daarnaast draag je ook zorg voor de voorkomende ADL taken gedurende de dag. Om dit alles te realiseren werk je nauw samen met jouw collega's, maar je bent ook goed in staat om zelfstandig te werken. Jij weet de vrijwilligers op een prettige manier aan te sturen en je geeft advies. Dit klinkt als een uitdagende baan, toch?

Wie ben jij

 • Je hebt ervaring met ouderen en kennis van de doelgroep
 • Je kunt goed luisteren naar de welzijns wens van de cliënt en denkt hierin mee
 • Je bruist van de vernieuwende ideeën, mogelijkheden en je staat te popelen om te beginnen!
 • Je hebt humor en je hebt een energieke uitstraling
 • Jij weet de cliënt een fijne dag te bezorgen!

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
 • Een uitdagende baan met veel fijne collega's
 • Veel verantwoordelijkheid én ontwikkelingsmogelijkheden
 • Rechts op jaarlijks 8% vakantiegeld en een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Beloning volgens CAO VVT, FWG 30 met maximaal €3.013,60 (Helpende plus) of FWG 35 met maximaal €3.256,53 (Verzorgende niveau 3) bruto per maand op basis van 36 uur

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over! Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans.
Met de iPad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check! Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?
In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou. Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt.
Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt, krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?

Interesse

Je kunt ons altijd mailen: .

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk dan hier ons visie filmpje .
Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram , hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHelpende Plus
Indicatie salaris (min – max]3256 – 3256
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)12 – 12
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieHengelo Ov, Overijssel,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijcarintreggeland.nl/vacaturebeschrijving/helpende-plus-of-verzorgende-ig-dagbegeleiding-hengelo-voskamp-12-uur

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.