Heftruckchauffeur Djops Uitzendgroep 08-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Heftruckchauffeur Djops Uitzendgroep 08-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Functieomschrijving:

Ben jij de onbetwiste koning van de heftrucks? Zit jij graag achter het stuur en manoeuvreer je moeiteloos door het magazijn? Dan hebben we een geweldige vacature voor jou! We zijn op zoek naar enthousiaste heftruckchauffeur die klaar is om zijn vaardigheden naar nieuwe hoogten te tillen. Als jij de uitdaging wilt aangaan en de dynamiek van een magazijnomgeving wilt ervaren, lees dan snel verder!

Waar ga jij werken?

Deze opdrachtgever is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van modulaire units. Ze produceren schaftwagens met divers interieur op maat.  Met hun hoogwaardige materialen en moderne bouwtechnieken leveren ze duurzame en functionele units. Ze bedienen diverse sectoren zoals bijvoorbeeld bouw, evenementen en industrie. Sluit je aan bij dit dynamische en innovatieve bedrijf en help mee aan het realiseren van hoogwaardig maatwerk in schaftwagens.

Wat ga je doen?

Als heftruckchauffeur zul jij veel bezig zijn aan de voorkant van het proces. Naast het laden van de stellingen zul jij je ook bezig houden met het lossen van vrachtwagens en het transporteren van pallets richting de opslag. Als heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het schadevrij en veilig transporteren van pallets en goederen. Daarnaast houdt je je bezig met het laden en lossen van vrachtwagens. Jij registreert en administreert de goederenstromen en draagt zorg voor onderhoud aan de directe werkomgeving. Een kort overzicht van jou takenpakket:

 • Invullen van diverse registraties
 • Het verwerken van de inkomende goederenstroom en het plaatsen en transporteren van goederen
 • Het controleren van de goederen op beschadigingen en dit ook afhandelen
 • Klaarzetten van de goederen
 • Het verzamelen van orders en deze op de juiste manier verwerken

Wat kun jij verwachten?

 • Een mooi start salaris naar kennis en kunde (€2300 – €2600)
 • Uitzicht op een vast contract
 • Goede doorgroei en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Vakantiegeld en vakantiedagen
 • Wekelijkse betaling
 • Opbouw van pensioen na 8 weken

Wie ben jij?

 • MBO werk- en denkniveau
 • In het bezit van een geldig heftruckcertificaat (Pré)
 • Neemt zijn verantwoordelijkheid en bent ordelijk en overzichtelijk
 • Je bent sociaal en kan goed werken in teamverband

Reageren:

Bij Djops is doen waar je goed in bent de basis voor het invullen van elke vacature. Omdat doen waar je goed in bent kandidaten energie geeft en volop plezier in je werk. Daar profiteert iedereen van omdat het beste resultaat altijd komt van tevreden en blije medewerkers. En daar gaat het om.

Ben je enthousiast geworden voor deze functie en wil je solliciteren of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Jilles Kok via sollicitaties@djops.nl of bel naar 0341 230 0900 en vraag naar Marco Kints.

Mocht de functie magazijnmedewerker toch niets voor je zijn, maar ben je wel opzoek naar werk? Kijk dan op onze site djops.nl/vacatures.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHeftruckchauffeur
Indicatie salaris (min – max]2300 – 2600
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)38 – 40
Contactgegevenssollicitaties@djops.nl , 31851045222 https://djops.nl
Type contractVast
BrancheIndustrie, Transport/Opslag/Distributie
LocatieZeewolde, Flevoland,Nederland
Soliciteer directhttps://djops.nl/vacature/heftruckchauffeur-2/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.