Glims Applicatiebeheerder Groene Hart Ziekenhuis 16-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Glims Applicatiebeheerder Groene Hart Ziekenhuis 16-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

GLIMS applicatiebeheerder

Staf en ondersteuning

hbo-niveau

36 uur

FWG 50-55

Bij ons op het laboratorium ben je zowel collega als mens. Je bent uniek in je functie en werkt graag met collega's samen t.b.v. de patiënt maar ook voor je eigen werkplezier. Iedereen is benaderbaar, niemand staat op een voetstuk. Tegelijkertijd zijn we ambitieus, richten we ons sterk op kwaliteit en zijn we als team voortdurend bezig met de verbetering hiervan. Kortom: patiënt centraal en 'oplossen wat kan'.

Het Klinisch Chemisch en Hematologisch Laboratorium (KCHL) (ca. 130 medewerkers) verzorgt voor de patiëntenzorg een breed spectrum aan laboratoriumdiagnostiek waaronder acute laboratoriumgeneeskunde, bloedtransfusie-geneeskunde, huisartsendiagnostiek, immunologie, endocrinologie, flowcytometrie, hemato-oncologische beenmergmorfologie, moleculaire diagnostiek, eiwitchemie, allergiediagnostiek, multicomponenten analyse (LCMS), geneesmiddelspiegels, speciale liquordiagnostiek en pigmenten, speciale hemostasediagnostiek, urinediagnostiek en een breed scala aan Point of Care Testing.

Het KCHL werkt volgens de kwaliteitsnorm ISO-15189 voor medische laboratoria. Samen verlenen we de laboratoriumdiagnostiek voor onze aanvragers, ca. vier miljoen bepalingen per jaar. Als kennis-servicecentrum staan wij hiervoor 7 dagen per week 24 uur per dag klaar.

Dit ga je doen

Als applicatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het laboratorium informatie systeem GLIMS. In ons GLIMS (SysTec) applicatie team wordt o.a. KCHL, MMB en de apotheek beheerd. Jouw taak is vooral GLIMS applicatie beheer t.b.v. het klinisch chemisch/ hematologisch laboratorium.

Bij applicatie wijzigingen schat je adequaat in welke impact deze wijzigingen hebben op de werkprocessen van het laboratorium en op externe applicaties. Ook vragen/ storingen weet je op impact en prioriteit in te schatten en daarnaar te handelen.

Als je op zoek bent naar een uitdagende functie in een complexe omgeving waarin je veel kan leren en zelfstandig veel kan uitvoeren, dan is deze functie prima geschikt voor jou!

Dit breng je mee

 • Het is een pré als je een aantal jaar ervaring hebt met GLIMS applicatie beheer (programmeren, HL7/ het realiseren van koppelingen met interne en externe applicaties, apparatuur) en kennis hebt van het klinisch chemisch laboratorium proces.
 • Je bent een enthousiaste collega met HBO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld verkregen door de opleiding HLO met werkervaring als applicatiebeheerder of de opleiding HBO ICT met werkervaring in een medische (laboratorium) omgeving.
 • Je scoort hoog op probleemoplossend vermogen, initiatieven nemen en prioriteiten stellen.
 • Je hebt sterke communicatieve eigenschappen.
 • Ervaring in klinische chemische diagnostiek.
 • Kom je bij ons werken dan vragen wij om een VOG (Verklaring omtrent het Gedrag).

Bij ons krijg je

 • Een uitdagende baan in een enthousiast team, met volop ruimte voor eigen invulling.
 • Een dienstverband van 36 uur per week.
 • Volledige 13e maand.
 • Veel mogelijkheden voor ontwikkeling; het volgen van opleidingen.
 • Salaris conform Cao Ziekenhuizen, FWG 50/55 (bij een 36-urige werkweek € 3199 - € 5084 bruto per maand). Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Vanaf 1 juni 2024 komt hier nog 5% salarisverhoging bovenop met een minimaal bedrag van € 150,00 bruto per maand.

Daarnaast wordt er veel georganiseerd om jou te helpen energiek te blijven. Van een fietsplan tot korting op sportscholen en gratis voedingsadvies en/of beweegadvies. Ook bieden we veel mogelijkheden om je te kunnen ontwikkelen. Via het GHZ Leerplein zijn tal van online trainingen, e-learnings en masterclasses beschikbaar die je op eigen tijd en plaats kan volgen.

Werken bij het GHZ

Wij zijn hét ziekenhuis in het Groene Hart. Groot genoeg voor brede zorg, maar overzichtelijk genoeg voor korte lijnen. We staan open voor iedereen. Ons karakter? Gewoonweg hartelijk. Met een no-nonsense houding én oog voor elkaar. Dat zie je terug in de werksfeer op de afdelingen. In de zorg voor onze patiënten. En in onze zorg voor jou. Want pas dan vinden wij dat 't klopt.

Heb je vragen over de inhoud van de functie of hoe het is om op deze afdeling van het GHZ te werken? Neem dan contact op met , ,

Zo zorgen we dat 't klopt:

Ook je arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld. Medewerkers van het GHZ (met uitzondering van artsen in loondienst) vallen onder de cao ziekenhuizen . Een paar van onze arbeidsvoorwaarden:

 • Je pensioen wordt opgebouwd bij het pensioenfonds Zorg en Welzijn . Het GHZ betaalt de helft van de premie.
 • Je reiskostenvergoeding is gebaseerd op de afstand huis-werk en het aantal werkdagen. Ook al is het maar een paar kilometer, dan krijg je al een (kleine) vergoeding.
 • Met het 'Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden' kun je een persoonlijk pakket samenstellen dat aansluit op jouw situatie.

Vijf minuten wandelen van het treinstation én dicht bij de A12

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelApplicatiebeheerder
Indicatie salaris (min – max]3199 – 5084
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGouda, Zuid-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijghz.nl/vacatures/glims-applicatiebeheerder/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.