Gebiedscoördinator Lumens 13-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Gebiedscoördinator Lumens 13-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Lumens is als welzijnspartner actief in Eindhoven en 21 regiogemeenten. In ons werkgebied wonen 750.000 inwoners. Samen met deze inwoners en onze samenwerkingspartners werken we aan sociale veerkracht. Dat doen we zo dichtbij als mogelijk in buurten en wijken. De maatschappelijke vragen van inwoners staan centraal in al onze processen. 

Met onze organisatiestrategie bewegen we voortdurend mee met ontwikkelingen in het sociale domein en actualiteiten in de samenleving. Dit is noodzakelijk om de aansluiting te kunnen blijven borgen met de inwoners en opdrachtgevers waarvoor we werken. Zo hebben we onze organisatie het afgelopen jaar volledig ingericht ter ondersteuning van zelforganiserende teams. Op deze manier kunnen we onze collega’s ‘in het veld’ zo goed mogelijk begeleiden zodat zij de focus kunnen houden op de inwoners waarvoor we werken.

Lumens is een organisatie die sociale professionals optimale eigen regelruimte biedt om de vaak complexe maatschappelijke vraagstukken te kunnen beantwoorden. In verbinding met elkaar in multidisciplinaire teams, gebiedsgericht in wijken en buurten, werken zij dan ook met inwoners en lokale partners vanuit eigen regie, veerkracht, vertrouwen en vindingrijkheid. 

Lumens zoekt een Gebiedscoördinator voor 32 uur

Met onze organisatie bewegen we voortdurend mee met ontwikkelingen in het sociale domein en met de actualiteiten in de samenleving. Dit is noodzakelijk om de aansluiting te kunnen blijven borgen met de inwoners en opdrachtgevers waarvoor we werken. Ontwikkelingen gaan snel en Lumens speelt daarop in door gebiedsgericht te werken vanuit de lokaal heersende maatschappelijke vraag. Om het huidige portfolio aan dienstverlening te behouden, door te ontwikkelen en om er voor te zorgen dat onze organisatie blijft passen bij de actualiteit van maatschappelijke vraagstukken, zijn wij op zoek naar een gebiedscoördinator.

Ben jij deze intermediair tussen opdrachtgever en onze uitvoerende teams, die hier samen met een team van enthousiaste collega-gebiedscoördinatoren invulling aan gaat geven? Die huidige opdrachten weet te behouden en die tegelijkertijd, samen met ons, Lumens doorontwikkelt als toonaangevende welzijnspartner? Krijg jij energie van de volgende vraagstukken?
• hoe haal je in wijken en buurten samen met je team de maatschappelijke vragen op?
• hoe formuleer je de opdracht hierop intern naar de gestelde kaders binnen PDCA werken en extern naar opdrachtgevers? 
• hoe ga je als gebiedscoördinator resultaten monitoren en waar nodig ondersteuning van collega’s inzetten zodat resultaten worden gerealiseerd? 
• hoe meet je de impact van deze resultaten vanuit inwonersperspectief?

Wat ga je doen?
Als gebiedscoördinator ben je: 
o verantwoordelijk voor de opdrachtenportefeuille van Lumens binnen jouw werkgebied
o de verbinder tussen de stakeholders en de uitvoerende teams 
o verantwoordelijk voor de uitvoering van de opdracht en het opdrachtbudget
o betrokken bij het opstellen van de begroting van de opdrachten
o verantwoordelijk voor de wederzijdse verbinding tussen teams en opdrachtgever om te kunnen signaleren, zodat de teams zelf kunnen bijsturen
o verantwoordelijk voor offertetrajecten van bestaande en nieuwe opdrachten
o verantwoordelijk voor verantwoording aan de opdrachtgever (2 tot 4 keer per jaar) en aan het management
o de vertegenwoordiger van Lumens in externe overleggen en netwerken.

Als gebiedscoördinator biedt je ruimte aan de uitvoerende teams voor hun doorontwikkeling naar werken binnen optimale eigen regelruimte. Je bevordert hierin het gesprek over de voortgang van de opdracht(en) in relatie tot de lokaal heersende maatschappelijke vraagstukken. Je ondersteunt de teams in hier vanuit inwoners- én opdrachtgeversperspectief naar te kijken. 

Wat breng je mee?
• hbo werk- en denkniveau
• minimaal 5 jaar relevante werkervaring
• aantoonbare kennis van accountmanagement, bedrijfskunde en projectmanagement
• ervaring met zelforganiserende - of zelfsturende teams is een pluspunt
• je hebt visie, bent resultaatgericht en kunt goed samenwerken
• je beschikt over goede communicatieve- en netwerkvaardigheden 
• je bezit de competenties resultaatgerichtheid, aanpassingsvermogen, conflicthantering en omgevingsbewustzijn.

Waarom Lumens?
Lumens is een welzijnsorganisatie. Wij ondersteunen mensen die het (soms) moeilijk vinden om mee te doen met de samenleving. Wij helpen hen hun interesses en talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen, om vanuit een stevige basis te kunnen werken naar een zelfstandig en gelukkig bestaan. Dat kan zijn in de vorm van betaald werk, als zelfstandig ondernemer of als vrijwilliger, maar ook in de vorm van een inspirerende en fijne vrijetijdsbesteding. Kortom, we bouwen met elkaar aan een sociaal veerkrachtige samenleving! Daar wil je gewoon onderdeel van zijn. 

Wat bieden wij?
Deze functie is ingedeeld in schaal 10 volgens de CAO Sociaal Werk (per 1 januari 2024 min. € 3.656,00 en max. € 5.483,00 bruto per maand bij 36 uur). Daarnaast bieden we prima secundaire arbeidsvoorwaarden als een loopbaanbudget, individueel keuzebudget met o.a. 8% vakantietoeslag, 8,3% eindejaarsuitkering, pensioenregeling, reiskostenregeling, fietsenplan, gratis toegang tot 500+ actuele trainingen via SkillsTown en hybride werken. En… last but not least: bij Lumens krijg je 285 superleuke en zeer gedreven collega’s! 
Lumens vindt investeren in talentontwikkeling en welzijn van eigen medewerkers heel belangrijk. Naast verschillende voorzieningen in opleidingen en mogelijkheden tot zelfontplooiing bieden we onze nieuwe medewerkers dan ook in de eerste maand van hun dienstverband een z.g. Talenten Motivatie Analyse aan. Middels deze analyse kijken we waar jóuw specifieke talenten liggen en hoe je je hierop kunt doorontwikkelen tijdens je loopbaan bij ons. Zo zorgen we er samen voor dat je goed op je plek zit, voor nu en in de toekomst.

Wil je meer informatie?
Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Danielle van Went, Clustermanager Netwerk & Innovatie, via 06-14317982.

Heb je interesse?
Reageren kan tot en met donderdag 30 november 2023.

De 1e en 2e gesprekken zijn gepland op vrijdag 8 december en vrijdag 15 december in de ochtenden.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerenmaker
Indicatie salaris (min – max]3656 – 5483
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevensh.aarts@lumenswerkt.nl , 610035913 https://werkenbij.lumenswerkt.nl/
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieEindhoven, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.lumenswerkt.nl/vacaturebeschrijving/gebiedscoordinator1

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.