Gastvrouw/Gastheer NAC Breda 13-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Gastvrouw/Gastheer NAC Breda 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Delen:

Gastvrouw/Gastheer op een huiskamer

Als vrijwilliger binnen Thebe Ruitersbos kun je voor verschillende mensen het verschil maken. Als maatje van één van onze bewoners of van een groep kun je meehelpen tijdens activiteiten, met iemand naar buiten of gewoon een praatje maken. Jij maakt de dag levendig én net iets leuker. We willen onze bewoners oprechte aandacht, veiligheid en comfort bieden. We koesteren ieders eigen karakter en levensverhaal en dit gebruiken we als uitgangspunt voor onze benadering. Je werkzaamheden bestaan uit het betrekken van bewoners bij de gewone dagelijkse bezigheden, zoals samen koffiedrinken, de maaltijd klaarmaken, een spelletje spelen aan tafel of televisiekijken. Niets moet en alles gaat in overleg. Wij vragen Sociale vaardigheden en een rustige uitstraling. Affiniteit/betrokkenheid met de oudere medemens.

Breda

Gastvrijheid & horeca

Maatje, buddy & gezelschap

Beschrijving

Als vrijwilliger binnen Thebe Ruitersbos kun je voor verschillende mensen het verschil maken. Als maatje van één van onze bewoners of van een groep kun je meehelpen tijdens activiteiten, met iemand naar buiten of gewoon een praatje maken. Jij maakt de dag levendig én net iets leuker.
We willen onze bewoners oprechte aandacht, veiligheid en comfort bieden. We koesteren ieders eigen karakter en levensverhaal en dit gebruiken we als uitgangspunt voor onze benadering.
Je werkzaamheden bestaan uit het betrekken van bewoners bij de gewone dagelijkse bezigheden, zoals samen koffiedrinken, de maaltijd klaarmaken, een spelletje spelen aan tafel of televisiekijken. Niets moet en alles gaat in overleg.
Wij vragen
Sociale vaardigheden en een rustige uitstraling.
Affiniteit/betrokkenheid met de oudere medemens.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBuddy
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 10
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieBreda, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://www.nacvoorelkaar.nl/hulpvragen/313557

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.