Fysisch/ chemisch analist (MLO4) Science at Work Staffing BV 08-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Fysisch/ chemisch analist (MLO4) Science at Work Staffing BV 08-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Bij een bedrijf gespecialiseerd in het verwerken van ruwe mineralen ga je als laborant aan de slag op het Quality Control (QC) laboratorium. Je gaat hier werken met fysisch/ chemische analysetechnieken, zoals het uitvoeren van titraties, laser diffracties en spectrometrie op verschillende grondstoffen, halffabricaten en eindproducten. De verkregen resultaten rapporteer je in de LIMS database en bespreek je met je teamgenoten. Naast werkzaamheden op de QC afdeling van het laboratorium ben je ook betrokken bij R&D projecten. Dat maakt het werk leuk en veelzijdig!

Vacature eisen

Voor deze uitdagende functie bij een bedrijf in de regio Haarlem zijn wij op zoek naar het volgende profiel:

 • Je hebt een afgeronde MLO4 opleiding in de richting, fysisch analist, chemie, analytische chemie, allround laborant of soortgelijk
 • Met een afgeronde MLO3 opleiding kom helaas niet in aanmerking voor deze functie
 • Je hebt een "hands-on" mentaliteit en werkt nauwkeurig
 • Je bent bekend met werken onder strenge kwaliteitseisen (ISO)
 • (Stage)ervaring met fysisch/ chemische technieken is een pre 
 • Bij voorkeur beschik je over eigen vervoer


Arbeidsvoorwaarden
 • Salaris van €1900 - €2600 euro bruto per maand obv fulltime
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Reiskostenvergoeding
 • Een werkweek van 32 uur is ook bespreekbaar

Over Science@Work
Bij Science@Work komen mensen en wetenschap samen. Onze Talent Acquisition Experts zijn allen een gesprekpartner op niveau met een afgeronde laboratorium en science opleiding. Wij brengen talent en werkgevers samen voor vaste – en tijdelijke banen in geheel Nederland.
Als gespecialiseerde divisie van de internationale recruitment groep Pauwels Consulting, met 1500 professionals in dienst, 20 kantoren in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland, hebben wij een groot bereik en nog grotere branche kennis.
Science@Work staat gelijk aan kwaliteit en kennis. Waarin Science@Work zich verder onderscheidt zijn de nieuwste recruitment technologieën, bevlogen recruiters en aandacht voor mens en milieu. Zo werken wij sneller, efficiënter én groener.

Science@Work werkt voor MLO, HLO en WO professionals in de life sciences, farmacie, voedingsmiddelen, biotechnologie en (petro)chemie in geheel Nederland. Wij bieden vaste en tijdelijke laboratorium en science banen binnen de microbiologie, chemie, analytische chemie, biochemie, sales, quality assurance, medical devices en biomedische laboratorium technologie.

 

FunctietitelFysisch-chemisch Analist
Indicatie salaris (min – max]1900 – 2500
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensward.ellenbroek@scienceatwork.nl , 31203032120 http://www.scienceatwork.nl
Type contractVast
BrancheChemie/Petrochemie
LocatieHaarlem, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/3jTI8q320KeXi3ACuro

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.