Fysiotherapeut NAC Breda 13-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Fysiotherapeut NAC Breda 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Coronahulp: kom in actie

Delen:

Mobiliteitsvrijwilliger worden?

Samen Door biedt begeleide bewegingsondersteuning door de inzet van mobiliteitsvrijwilligers. Als mobiliteitsvrijwilliger ondersteun je mensen in hun thuisomgeving met vragen die betrekking hebben op het bewegingsapparaat. De doelgroep bestaat uit mensen die beperkingen hebben in hun bewegingsapparaat door ziekte, uit een revalidatieproces komen bedlegerig zijn, psychosomatische klachten hebben, ouderen en mensen die om wat voor reden dan ook onvoldoende in beweging zijn en komen. De begeleiding van cliënten kan bestaan uit verschillende activiteiten zoals: wandelen, het aanleren van oefeningen in het bewegingsapparaat, het geven van tips en voordoen van handelingen in het huishouden, adl en zelfverzorging die deze activiteiten vergemakkelijken, het volgen van het welzijn van de cliënt, signaleren en terugkoppelen wanneer dit nodig is, educatie op het gebied van gezondheid. Bij aanvang volg je een opleiding voor mobiliteitsvrijwilliger, waarin je zaken leert als ziektebeelden, oefeningen, risico's en algemene anatomie zoals werking van gewrichten en spieren gegeven door een ervaren fysiotherapeut van Doornbos Fysio Groep. Van de vrijwilliger verwachten wij enthousiasme en een positieve instelling. Je hebt inlevingsvermogen in de belevingswereld van de ander en je hebt geduld. Je bent proactief en houdt van bewegen! Je vindt een uitdaging in het motiveren van anderen! Door het vrijwilligerswerk bij Samen Door kun je werkervaring opdoen, kennis en kunde vergroten, je maatschappelijke betrokkenheid tonen, maar vooral krijg je er dankbaarheid en waardering voor terug wanneer je mensen daadwerkelijk verder hebt kunnen helpen. Spreekt dit je aan en herken je jezelf hierin, neem dan contact met ons op!

Breda

Activiteitenbegeleiding

Beschrijving

Samen Door biedt begeleide bewegingsondersteuning door de inzet van mobiliteitsvrijwilligers. Als mobiliteitsvrijwilliger ondersteun je mensen in hun thuisomgeving met vragen die betrekking hebben op het bewegingsapparaat. De doelgroep bestaat uit mensen die beperkingen hebben in hun bewegingsapparaat door ziekte, uit een revalidatieproces komen bedlegerig zijn, psychosomatische klachten hebben, ouderen en mensen die om wat voor reden dan ook onvoldoende in beweging zijn en komen.
De begeleiding van cliënten kan bestaan uit verschillende activiteiten zoals: wandelen, het aanleren van oefeningen in het bewegingsapparaat, het geven van tips en voordoen van handelingen in het huishouden, adl en zelfverzorging die deze activiteiten vergemakkelijken, het volgen van het welzijn van de cliënt, signaleren en terugkoppelen wanneer dit nodig is, educatie op het gebied van gezondheid.
Bij aanvang volg je een opleiding voor mobiliteitsvrijwilliger, waarin je zaken leert
als ziektebeelden, oefeningen, risico's en algemene anatomie zoals werking van gewrichten en spieren gegeven door een ervaren fysiotherapeut van Doornbos Fysio Groep.
Van de vrijwilliger verwachten wij enthousiasme en een positieve instelling. Je hebt inlevingsvermogen in de belevingswereld van de ander en je hebt geduld. Je bent proactief en houdt van bewegen! Je vindt een uitdaging in het motiveren van anderen! Door het vrijwilligerswerk bij Samen Door kun je werkervaring opdoen, kennis en kunde vergroten, je maatschappelijke betrokkenheid tonen, maar vooral krijg je er dankbaarheid en waardering voor terug wanneer je mensen daadwerkelijk verder hebt kunnen helpen.
Spreekt dit je aan en herken je jezelf hierin, neem dan contact met ons op!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFysiotherapeut
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieBreda, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://www.nacvoorelkaar.nl/hulpvragen/60814

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.