Functioneel Applicatiebeheerder Informatiebeheer Gemeente Land van Cuijk 14-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Functioneel Applicatiebeheerder Informatiebeheer Gemeente Land van Cuijk 14-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Bouwen aan de toekomst van gemeente Land van Cuijk

Bij Land van Cuijk maak je het mee! Een jonge gemeente, volop in ontwikkeling. Dat maakt het werken voor Land van Cuijk uitdagend. Tegelijkertijd biedt dat ontzettend veel kansen: er is veel ruimte voor eigen inbreng en verantwoordelijkheid. We zijn een grote gemeente waarin we groot denken, maar in ons doen staan we dichtbij onze inwoners. Bij ons kun je werken aan projecten en opdrachten die jou voldoening geven, in het belang van het Land van Cuijk. Je ziet je werk direct terug in de samenleving. Zo blijven jij én de gemeente groeien.

Voor ons mooie land zijn wij op zoek naar een

- Functioneel Applicatiebeheerder Informatiebeheer (1 FTE) - 

Jouw functie

Als Functioneel Applicatiebeheerder Informatiebeheer ben je verantwoordelijk voor het opzetten, beheren en verbeteren van applicaties die essentieel zijn voor effectief informatiebeheer. Je zult onder andere zorgdragen voor het beheer van applicaties zoals het zaaksysteem JOIN, de vergaderapplicatie iBabs, en de bijbehorende integraties met systemen zoals Care, S4SD, en Rx.Mission. Bovendien zul je betrokken zijn bij de functionele inrichting van MS Teams. Dit doe je samen met drie andere collega’s functioneel beheer.

Als aanspreekpunt voor het oplossen van storingen en problemen ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud van deze applicaties. Hiervoor heb je contact met leveranciers, de collega’s van ICT en de functioneel beheerders van gekoppelde vakapplicaties. Je zult een proactieve rol spelen bij het bevorderen van ons informatiebeleid door gebruikers te ondersteunen en advies te geven bij informatievraagstukken.

Wie ben jij?

Als Functioneel Applicatiebeheerder Informatiebeheer ben je een specialist op het gebied van zaakgericht werken en functioneel beheer van een zaaksysteem. Je bent een open en vriendelijke medewerker die collega’s voorziet van advies over zowel de technische als functionele aspecten bij het ontwerpen van nieuwe processen of het optimaliseren van bestaande processen. Je legt de nadruk op details en behoudt tegelijkertijd oog voor de algehele samenhang. Je bent goed op de hoogte van procedures, voorwaarden en wet- en regelgeving. Je hanteert een pragmatische en oplossingsgerichte benadering, waarbij je altijd denkt vanuit de klant.

Verder heb je:

 • Minimaal een HBO werk- en denkniveau
 • Ten minste drie jaar ervaring als functioneel beheerder van een zaaksysteem, bij voorkeur bij een gemeente
 • Kennis van informatiebeheer en de gerelateerde wetten, zoals de archiefwet, de AVG en de WOO
 • Ervaring met zaakgericht werken en procesgericht denken
 • Bekendheid met (Stuf)uitwisselingsformaten
 • Kennis van methodieken in functioneel beheer (BiSL)
 • Ervaring met het begeleiden van implementaties binnen het functioneel beheer
 • Analytisch vermogen, gecombineerd met sterke communicatieve en adviesvaardigheden
 • Je bent een teamplayer naar je directe collega’s
 • Het vermogen om goed te luisteren en begrip te tonen voor complexe vraagstukken, en van daaruit verbinding te leggen

Een team om op te bouwen

Als Functioneel Applicatiebeheerder ben je onderdeel van het cluster ICT & Informatiebeheer, een van de 25 teams binnen onze organisatie. Bij ons doet iedereen ertoe. Samen zijn we van veel markten thuis en zo maken we met elkaar het Land van Cuijk iedere dag een beetje beter. Met ongeveer 800 medewerkers werken we in het belang van de inwoners, ondernemers en van elkaar. Daarom zeggen we ook wel: ‘ons werk is van Landsbelang!’

Wij bieden

Als medewerker van de gemeente Land van Cuijk ga je echt iets betekenen voor onze inwoners. Jouw werk heeft grote maatschappelijke impact en dat wordt beloond met goede arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je ervaring bieden we je een salaris van maximaal € 4537,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (aanloopschaal 8, functieschaal 9) en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een individueel keuzebudget van 17,05% van het bruto jaarsalaris.

Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar, met uitzicht op een vaste overeenkomst.

We dragen graag bij aan een prettige werk- en privébalans. Flexibel en daar werken waar jij dat optimaal kunt is volgens ons de nieuwe manier van werken. We werken vanuit diverse locaties in de gemeente of vanuit huis en je kunt zelf gemakkelijk je werktijden indelen.

Op dit moment zijn onze kantoren in Cuijk en Grave, totdat – naar verwachting eind 2024 – het gemeentehuis van Boxmeer is verbouwd en werkplekken biedt aan de ambtenaren van gemeente Land van Cuijk.

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan direct door je motivatiebrief en CV te uploaden via de daarvoor bestemde sollicitatieknop. Je motivatiebrief kun je richten aan Sjeke Berends.

Op 5 december 2023 vinden de eerste gesprekken plaats en op 12 december 2023 de tweede gesprekken.

Meer informatie

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Sjeke Berends, teammanager ICT & Informatiebeheer, E: sjeke.berends @landvancuijk.nl T: 615852274. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je Voor vragen over de procedure kun je terecht bij HRM: vacature@landvancuijk.nl.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFunctioneel Beheerder
Indicatie salaris (min – max]0 – 4537
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensvacature@landvancuijk.nl , 31638333217 onbekend
Type contractVast
BrancheICT
LocatieGrave, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijlandvancuijk.nl/vacatures/b2c304f7-d558-4b76-822f-84dbb5611044

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.