Front Office Medewerker Munsterman Ramen en Deuren 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Front Office Medewerker Munsterman Ramen en Deuren 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

IMG 0127 1

twee generaties één passie

Back- & Front Office Medewerker

Parttime dienstverband (24/32 uur)

Heb jij graag alle zaakjes op orde en behoudt jij het overzicht?

Jij bent een onmisbaar onderdeel in het creëren van mooi en comfortabel leven voor onze klanten. Zo beheer/onderhoud jij samen met jouw collega's onze financiën, verzekeringen, human resources én werk je nauw samen met onze Office Manager in onderhouden van onze certificeringen( VCA, RIE, etc.). Verder brengt deze functie het beste van beide werelden bij elkaar, zo werk je niet alleen achter de schermen, maar run jij op de donderdag onze Front Office en sta jij onze klanten te woord via de telefoon! Zie jij jezelf als iemand die energie haalt uit het creëren van overzicht én het zijn van een belangrijk onderdeel van verduurzaming? Lees dan verder én ontdek of wij bij jou passen!

Wie wij zijn en waar wij in geloven

Wij zijn Munsterman Ramen en Deuren BV uit Echt, Limburg. Een familiebedrijf dat staat voor het creëren van een mooie en comfortabele leefomgeving voor onze klanten. Hoe wij dit doen? Door dagelijks met vakmensen in onze eigen fabriek kunststof en aluminium kozijnen van kwaliteit te produceren, maar daar stopt het niet. Onze experts helpen de klant met het maken van de juiste keuzes omtrent uitstraling en constructie. Daarbij hebben wij eigen projectleiders en monteurs die niet alleen hun best doen voor het creëren van het resultaat, maar zich bezig houden met de ervaring die de klant beleeft.

Wat is jouw functie hierin?

In jouw functie als Back- & Front Office Medewerk(st)er ben jij voornamelijk verantwoordelijk voor onze Back-Office. Hier werk je nauw samen met onze Front- & Back Office Manager in het beheren van onze financiën; denk hier aan debiteurenbeheer, facturatie en lonenadministratie. Verder beheer jij onze administratieve werkzaamheden rondom human resources, verzekeringen en certificeringen (zoals VCA & RIE). Hierin ondersteun je niet alleen jouw manager, maar ben jij van onmisbare waarde in het veilig en comfortabel werken. Ook werk je zelfstandig aan de voorbereiding van de productie- en montagebonnen, vanuit waar onze vakmensen MOOI WERK realiseren.

De functie is voor 3 dagen bij ons op kantoor in Echt. Gedurende deze dagen mag je zelf bepalen wanneer je jouw verantwoordelijkheden uitvoert. Wél ben jij op donderdag verantwoordelijk voor het runnen van de Front Office, waarin jij onze klanten te woord staat via de telefoon, maar ook verwelkomt in onze showroom. Zo ervaar je het beste van beide werelden!


Wat wij in jou zoeken?

 • Je krijgt energie van overzicht en rust creëren;
 • Je kan kritisch denken en behoud een overzicht over je verantwoordelijkheden;
 • Je bent vaardig met een computer en de Microsoft-programma's;
 • Je neemt je verantwoordelijkheid en denkt mee in het eindresultaat;
 • Je bent goed in het creëren van een win-win situatie;
 • Je bent leergierig en bent iemand die zijn/haar ideeën durf te delen;

Wat je van ons kunt verwachten

 • Een omgeving waarin je creativiteit gewaardeerd wordt;
 • Een omgeving waar je kunt groeien in je functie en inspraak hebt;
 • Een fijne werkplek op ons kantoor;
 • De mogelijkheid tot het doen van opleidingen;
 • Een marktconforme beloning;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Parttime dienstverband
 • Goede doorgroeimogelijkheden;

Wij zijn erg benieuwd naar wie ons kan verder helpen met een creatieve functie als deze. Lijkt dit iets voor jou? Neem dan graag contact met mij op! Stuur je CV en motivatie naar of bel mij !

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFront Office Medewerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieEcht, Limburg,Nederland
Soliciteer directhttps://www.munsterman.nl/vacatures/back-front-office-medewerker

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.