Fondsenwerver Stichting ShivA 13-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Fondsenwerver Stichting ShivA 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

een plek om door te praten
voor iedereen die met hiv leeft

  1. Vacature Fondsenwerver - Fundraiser

Fondsenwerver Vermogensfondsen

Stichting ShivA - Amsterdam
ShivA is een Stichting die zich richt op het bevorderen van de kwaliteit van leven van mensen met hiv/aids in Nederland. ShivA richt zich daarbij op de meest kwetsbare groep mensen met hiv/aids: mensen met een migratieachtergrond en/of in crisis. Wij zijn op zoek naar een fondsenwerver op 'no-cure-no-pay' basis, die voor ShivA nieuwe vermogensfondsen kent/identificeert en deze benadert voor financiering.
Heb je interesse of heb je vragen, mail dan Inga Mielitz: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Institutional Fundraiser

Shiva Foundation - Amsterdam
ShivA is a foundation that focuses on promoting the quality of life of people living with HIV/AIDS in the Netherlands. ShivA focuses on the most vulnerable group of people with HIV/AIDS: people with a migration background and/or in crisis. We are looking for a fundraiser ('no-cure-no-pay' basis), who knows/identifies new institutional funds for ShivA and approaches them for financing.
If you are interested or have any questions, please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ShivA
Eerste Helmersstraat 17
1054 CX Amsterdam
Kantoor:
Inga:


Bank: NL 19 INGB 0007 4185 29
t.n.v. Stichting ShivA, Amsterdam

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFondsenwerver
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieAmsterdam, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.shiva-positief.nl/over-shiva/vacature/vacature-fondsenwerver-fundraiser

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.