Flexibele Pedagogisch Medewerker Kind van Holland 13-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Flexibele Pedagogisch Medewerker Kind van Holland 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Solliciteren voor "Flexibele pedagogisch medewerker omgeving Gouda, Bodegraven, Waddinxveen (25 uur)"

Flexibele pedagogisch medewerker omgeving Gouda, Bodegraven, Waddinxveen (25 uur)

Exporteer naar PDF

Als pedagogisch medewerker bied je een luisterend oor aan kinderen, terwijl je spelenderwijs aan de educatieve groei van het kind werkt. Dit doe je door middel van het aanbieden van uitdagende activiteiten, waarbij je zowel kijkt naar het individuele kind als het welbevinden van de groep. Wil jij ervoor zorgen dat kinderen zich op een veilige en zelfstandige manier kunnen ontwikkelen? Lees dan snel verder!
Wat bieden wij jou?
Een fijne en inspirerende werkomgeving waar jouw persoonlijkheid, competenties en kennis op een juiste manier wordt ingezet. Je komt in te werken bij diverse locaties in de omgeving van Gouda. Er zijn meerdere werkplekken zoals Bodegraven, Reeuwijk, Boskoop, Waddinxveen, Moordrecht, Schoonhoven en Gouda. Binnen de teams heerst een fijne en toegankelijke werksfeer, waarbij er voldoende ruimte is voor eigen inbreng. Je mag een voorkeur uitspreken in welke plaats je het liefste werkt en hoeveel reistijd je acceptabel vindt.
Daarnaast kan je aangeven bij welke opvangsoort je het liefste werkt of waar je voor gekwalificeerd bent. We beschikken over alle soorten locaties; peutergroepen, kinderdagverblijven en BSO's.
Wensen zijn bespreekbaar en in overleg beslissen we samen je werkdagen en tijden.

Als werkgever vinden wij het belangrijk dat jij als pedagogisch medewerker voldoende wordt uitgedaagd, maar ook genoeg ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij bieden diverse trainingen en opleidingen aan om ervoor te zorgen jij als pedagogisch medewerker groeit en jezelf blijft ontwikkelen. Daarnaast kun je ook gebruik maken van Het Leerplein. Een online leeromgeving waar je trainingen kunt volgen over vakinhoudelijke onderwerpen, maar ook voor persoonlijke ontwikkeling.

Zodra je bij ons in dienst komt krijg je een jaarcontract voor 25 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband. Je wordt uitbetaald in schaal 6 (€2.539,- tot €3.489,-).

Verder bieden wij:

  • teamuitjes en de leukste personeelsfeestjes;
  • een bijdrage aan je maandelijkse sportabonnement;
  • een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en een reiskostenvergoeding;
  • een aanbrengbonus van €350,- netto, als jij een nieuwe pedagogisch medewerker aanbrengt bij Kind & Co Ludens;
  • een fietsplan waarmee het financieel aantrekkelijker wordt om een fiets te kopen.

Wat ga je doen?
Als pedagogisch medewerker ben je verantwoordelijk voor de opvang, ontwikkeling, veiligheid en verzorging van kinderen. Je komt te werken op verschillende locaties in verschillende plaatsen.

Je begeleidt kinderen op een veilige manier, je zorgt voor structuur op de groep en onderhoud je goede contacten met ouders. Daarnaast houd je je bezig met het aanbieden van verschillende leeftijdsgebonden activiteiten om de ontwikkeling van kinderen te stimuleren. Denk hierbij aan het voorlezen van een boek, werken in een moestuin, het kennis laten maken met verschillende soorten spel materiaal of een uitstapje naar een bos.

Ben je benieuwd hoe een dag van een pedagogisch medewerker eruitziet? Kom dan eens sfeer proeven bij ons op locatie en neem een kijkje achter de schermen. Je kunt contact opnemen met onze recruiters om hiervoor een afspraak te maken.

Wat heb jij ons te bieden?
Als pedagogisch medewerker is geen werkdag hetzelfde en is het belangrijk dat je rust kan bieden en overzicht kan houden over de groep. Jij weet als geen ander jouw verantwoordelijk te nemen en meerdere ballen hoog te houden. Als pedagogisch medewerker ben jij een sparringpartner voor ouders en zorg je ervoor dat de kinderen een positieve bijdrage leveren aan de samenleving.

Verder vragen wij:

  • een relevant diploma; denk aan een mbo-diploma Pedagogisch Werk (niveau 3 of 4) of een hbo-diploma Pedagogiek, Onderwijsassistent, of Pabo. Ook studies als theater, kunst, dans of bepaalde sporten kwalificeren voor het werken op de BSO. Check hier of jouw diploma kwalificeert voor de kinderopvang. Wist je dat je ook aan de slag kan met een nog niet afgeronde HBO opleiding of een buitenlands diploma?
  • een goede beheersing van de Nederlandse taal op niveau 3F;
  • dat jij voor deze rol 25 uur beschikbaar bent en bespreken we samen op welke dagen je gaat werken.

Over onze organisatie:
Met 2700 medewerkers op ruim 500 locaties bieden wij alle vormen van kinderopvang aan. Dit doen wij in samenwerking met ouders, scholen en andere betrokkenen. Kind & Co Ludens bestaat uit de labels Kind & Co, Ludens en Samen Kinderopvang.

Gezamenlijk maken we maatschappelijke impact: we bouwen aan een duurzame samenleving waar alle kinderen de kans krijgen om hun talenten spelenderwijs te ontdekken. Samen met onze deskundige en betrokken medewerkers, die elke dag met passie hun werk doen, zijn we er voor de kinderen én ouders. We zijn een maatschappelijke kinderopvangorganisatie zonder winstoogmerk en we kijken niet alleen naar vandaag, maar zijn ook bezig met morgen.

Ben jij nou niet bevoegd om in de kinderopvang te werken, maar zou je dat wel graag willen? Kind & Co Ludens biedt verschillende BBL opleidingen aan, waar je in combinatie van werken en leren met optimale begeleiding op een van onze kinderopvanglocaties kan starten.

Laat ons jouw talent zien
Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en zie jij jezelf in deze functie? Wij streven ernaar om binnen een aantal werkdagen contact met je op te nemen.

Nummer: 729

Deadline: -

Functiecategorie: Pedagogisch medewerker

Dienstverband: Vakantiekracht, Invalkracht

Soort opvang: Kinderdagverblijf, Buitenschoolse opvang, Sport Buitenschoolse opvang, Tussenschoolse opvang, Voorschoolse opvang, Peutergroep, Peutergroep met VE

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPedagogisch Medewerker Kinderopvang
Indicatie salaris (min – max]2539 – 3489
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)25 – 25
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheOverig
LocatieGouda, Zuid-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijkindencoludens.nl/apply/flexibele-pedagogisch-medewerker-omgeving-gouda-bodegraven-waddinxveen-25-uur/g3cu4a/nl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.