Financieel Administratief Medewerker - Multinationale autogroep Walters People 14-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Financieel Administratief Medewerker – Multinationale autogroep Walters People 14-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Voor een een vooraanstaande internationale autogroep met een divers portfolio van 14 iconische automerken en twee mobiliteitsdivisies zijn wij op zoek naar een Financieel Administratief Medewerker. Je speelt je een cruciale rol in het ondersteunen van onze financiële processen op de financiële afdeling. Je zult verantwoordelijk zijn voor diverse financiële administratieve taken, waarbij je bijdraagt aan een tijdige en nauwkeurige verwerking van de financiële gegevens.

Het bedrijf is een vooraanstaande internationale autogroep met een divers portfolio van 14 iconische automerken en twee mobiliteitsdivisies. Als een toonaangevende speler in de automotive industrie wordt de organisatie gedreven door een heldere visie, vastgelegd in een strategisch plan, dat duurzame mobiliteit centraal stelt. Het bedrijf staat bekend om zijn leidende positie op het gebied van elektrificatie en softwareontwikkeling, waarbij geavanceerde technologieën de kern vormen van de producten en diensten. Met een diverse groep van gepassioneerde en getalenteerde teams ondersteunt het bedrijf zijn iconische merken om op maat gemaakte mobiliteitsoplossingen te bieden die aansluiten bij de behoeften van klanten over de hele wereld. Met een wereldwijde aanwezigheid bedient het bedrijf klanten in meer dan 130 markten en staat het bekend als een van de meest diverse bedrijven in de sector.


Taken en verantwoordelijkheden:

  • Maandelijks afsluiten van de periode en opstellen van financiële cijfers.
  • Reconciliatie van diverse balansaccounts.
  • Controle op debiteuren/credit control.
  • Grootboek administratie.
  • Voorbereiding van batchbetalingen.
  • Samenwerking met HR voor de verwerking van salarisjournalen.
  • Crediteurenadministratie.
  • Je bent het aanspreekpunt voor alle vragen die verband houden met accounting.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFinancieel Administratief Medewerker
Indicatie salaris (min – max]2500 – 3500
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensgastelt.90056.572@walterspeoplenl.aplitrak.com , 020 796 9040 onbekend
Type contractVast
BrancheAutomotive
LocatieAmsterdam, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.