Financieel administratief medewerker, Almelo Adecco 07-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Financieel administratief medewerker, Almelo Adecco 07-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Ben jij op zoek naar een job waar je met cijfers kan werken? Ben jij administratief vaardig en wil jij je klanten graag adviseren op financieel gebied? Dan zoeken wij jou!


Wat ga je doen?

Voor een van onze opdrachtgevers in Almelo zijn wij, ter uitbereiding van het team, op zoek naar een financieel administratief medewerker(ster). Als financieel administratief medewerker ben jij het aanspreekpunt voor klanten waar jij de administratie van op orde houdt.


In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de registratie en afgiftes van een aantal klanten. Jouw taken zijn:

  • Het opstellen van Btw-aangiftes;
  • Het doen van fiscale aangiftes;
  • Opstellen van jaarrekeningen;
  • Adviseren bij fiscale vraagstukken.

De klanten die jij bedient zijn actief met hun onderneming in verschillende Europese landen. Als administratief medewerker zorg jij er samen met je collega’s voor dat de klant volledig wordt ontzorgd. 


Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever is gevestigd in Almelo. Je komt te werken in een team van gemiddeld 4 personen. Er hangt een informele sfeer en er zijn korte lijnen. Het bedrijf is voornamelijk gericht op e-commerce ondernemingen die bijvoorbeeld vraagstukken hebben op fiscaal gebied. Daarnaast helpen ze startende ondernemers bij het adviseren van hun verkoop skills of het aanvragen van btw-nummers. Dit om ondernemers tijd te besparen zodat ze zich volledig kunnen focussen op de groei van hun onderneming. 


Wat vragen wij?

Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand met ervaring op financieel administratief gebied. Het is belangrijk dat je zelfstandig bent en oog hebt voor detail. Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een must. Spreek je de Duitse of een ander Europese taal, is dit mooi meegenomen. De opdrachtgever is op zoek naar een iemand die voor langere tijd aan de slag kan met oog op een vaste aanstelling.


Wat bieden wij?

  • Een contract met uitzicht op een baan voor langere tijd;
  • Een informele werksfeer met korte lijntjes;
  • Een salaris vanaf €2500,- per maand (afhankelijk van de ervaring);
  • Bijdragen aan de groei van een mooi bedrijf.

Reageer vandaag nog door op de groene sollicitatie-button te klikken en je gegevens bij ons achter te laten. Eerst meer info? Bel dan met de vestiging Enschede via 053-4305300 en vraag naar Joëlle.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFinancieel Administratief Medewerker
Indicatie salaris (min – max]2500 – 3250
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 40
Contactgegevensregioenschede@adecco.nl , 0418 784 000 https://www.adecco.nl
Type contractTijdelijk
BrancheIndustrie
LocatieAlmelo, Overijssel,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/jiSZ8Vj20JQg3jeAgCh

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.