FEC Analist CLCS Welten Groep 13-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. FEC Analist CLCS Welten Groep 13-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

INTRO
Geld heeft de kracht om levens te verbeteren en dromen waar te maken, maar alleen als het op de juiste manier wordt gebruikt en bewaard. Om ervoor te zorgen dat het financiële systeem veilig blijft en om problemen zoals witwassen, fraude en het financieren van terrorisme te voorkomen, ben jij onmisbaar als FEC Analist CLCS.

Wat deze functie inhoudt en wanneer wij een match zijn, lees je in deze vacature! ??

WAT JE BIJ ONS GAAT DOEN

Als FEC Analist (Financial Economic Crime) met specialisatie in Complex Legal and Corporate Structures (CLCS) heb jij een belangrijke rol bij het beslissen of grote bedrijven klant kunnen worden bij de Rabobank.

Opleiding CLCS

Voor deze functie volg je een speciaal opleidingstraject om jezelf in dit vakgebied te ontwikkelen. Het doel van dit alles is om financiële criminaliteit in Nederland en daarbuiten aantoonbaar te verminderen.

Financiële criminaliteit verminderen

Met jouw kennis en vaardigheden ben je in staat om ingewikkelde bedrijfsstructuren, financiële transacties, geografische risico's en de herkomst van geld te begrijpen en in kaart te brengen. Je zorgt er dus actief voor dat geldstromen en transacties binnen de Rabobank veilig en eerlijk verlopen.

Dit doe je door vroegtijdig financiële criminaliteitsrisico's bij klanten te ontdekken en deze risico's steeds effectiever en sneller aan te pakken.

Jouw belangrijkste werkzaamheden:

  • Je voert onafhankelijk onderzoek uit naar nieuwe en bestaande klanten;
  • Je analyseert klantgegevens, vraagt extra informatie op en werkt met gespecialiseerde afdelingen wanneer extra onderzoek nodig is;
  • Je schrijft onderzoeksrapporten waarin jouw advies leidend is voor de organisatie;
  • Je herkent kansen voor verbetering op de afdeling en komt met ideeën om ze te starten.

ZO ZIJN WIJ EEN MATCH

Schuilt er een nieuwsgierige, leergierige Weltenaar in jou? We zijn altijd op zoek naar mensen die de top willen bereiken in hun vakgebied!

Deze functie is jou op het lijf geschreven als jij van nature een persoon bent die klantgericht is en beschikt over sterke communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels. Omdat jij op zoek gaat naar complexe bedrijfsstructuren zijn analytisch vermogen onmisbaar voor deze functie.

Daarnaast vinden we het volgende belangrijk:

  • Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding, bijvoorbeeld in Bedrijfseconomie, Rechten, Fiscaal Recht of Criminologie.
  • Je hebt minstens 3 jaar ervaring als CDD Analist, bij voorkeur bij een grote bank.
  • Je hebt bewezen ervaring met grote en ingewikkelde zaken op het gebied van CLCS.
  • Je hebt diepgaande kennis van financiële dienstverlening, actuele wetten en regels, en ingewikkelde juridische structuren.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHistologisch-cytologisch Analist
Indicatie salaris (min – max]4800 – 5500
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 40
Contactgegevensrecruitment@welten.nl , 647370891 https://welten.nl/
Type contractVast
BrancheBanken/Financiële dienstverlening, Uitzend/Detachering/W&S
LocatieUtrecht, Utrecht,Nederland
Soliciteer directhttps://welten.nl/vacatures/fec-analist-clcs/?utm_source=Nationale+Vacaturebank&utm_medium=jobboard&utm_campaign=fec_analist_dpg

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.