Ervaren Procesoperator - 5 ploegen - Zuivel Processionals 17-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Ervaren Procesoperator – 5 ploegen – Zuivel Processionals 17-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Wat ga je doen

Als procesoperator krijg je de verantwoordelijkheid over het aansturen van diverse complexe productieprocessen. Je zult processen zoals indampen en sproeidrogen beheren en controleren, zowel vanuit de controlekamer als in het veld. Daarnaast voer je kwaliteitscontroles en procesanalyses uit en krijg je de vrijheid om verbeteringen in te brengen. Je begint bij één unit van de afdeling en groeit door tot allround procesoperator.

Wat wij vragen

Wij zoeken een zelfstandige en initiatiefrijke procesoperator met:
  • Een afgeronde technische mbo-opleiding, bijvoorbeeld Vapro B of een vergelijkbaar diploma.
  • Bij voorkeur minimaal 2 jaar ervaring in de voedingsmiddelenbranche of farmacie.

Wat wij bieden

We begrijpen dat jouw inzet en toewijding beloond moeten worden. Daarom bieden wij een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:
  • Een mooi salaris op basis van jouw ervaring, met een salarisrange tussen €3800 en €4700 bruto per maand, inclusief ploegentoeslag. We waarderen jouw kennis en vaardigheden en bieden mogelijkheden voor salarisgroei naarmate je je verder ontwikkelt binnen ons bedrijf.
  • Geniet van welverdiende rust en ontspanning met 25 vakantiedagen per jaar. We begrijpen dat een goede balans tussen werk en privé belangrijk is en moedigen je aan om tijd te nemen voor jezelf en je naasten.
  • Een eindejaarsuitkering van 4% om het jaar op een feestelijke manier af te sluiten.
  • Reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer met een maximum van 60 kilometer per dag.
  • Een werkweek van 33,6 uur, wat zorgt voor een goede balans tussen werk en privé. We willen dat je kunt genieten van je vrije tijd en dat je energiek en gemotiveerd bent tijdens je werkuren.
  • Voortdurende groei en ontwikkeling. Daarom bieden we volop mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, zodat je jouw vaardigheden kunt blijven uitbreiden en verbeteren.

Waar ga je werken

Je gaat aan de slag bij een toonaangevend bedrijf in de zuivelindustrie, gevestigd in de regio Veghel. Dit bedrijf staat bekend om zijn hoogwaardige zuivelproducten en innovatieve benadering. Er wordt continue gestreefd naar kwaliteit en duurzaamheid waarbij gebruik wordt gemaakt van geavanceerde technologieën en productieprocessen. Als onderdeel van het team wordt je aangemoedigd om je vaardigheden verder te ontwikkelen.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProcesoperator Chemie
Indicatie salaris (min – max]3800 – 4700
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)33 – 33
Contactgegevenskylie.vankimmenade@processionals.nl , onbekend https://www.processionals.nl/
Type contractVast
BrancheTechniek
LocatieVeghel, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.