Ervaren calculator renovatie & restauratie Eminent Groep 07-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Ervaren calculator renovatie & restauratie Eminent Groep 07-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Voor een opdrachtgever binnen de renovatie en restauratie van hoogwaardige historische/ monumentale panden zijn wij op zoek naar een ervaren calculator.

Met jouw kennis en ervaring weet jij vanuit tekeningen hoeveelheden uit te rekenen en dit om te zetten naar calculaties in Ibis Trad. Zijn er geen tekeningen aanwezig? Geen probleem! In dat geval ga jij zelf naar de projecten toe om de maten op te meten en vervolgens te calculeren. Je werkt in projectteams waarbij het jouw verantwoordelijkheid is om alle informatie en gegevens te verzamelen om een goede calculatie te kunnen maken. Vervolgens kun jij deze uitkomsten goed onderbouwen en laten zien waar het vandaan komt. Hierbij is het belangrijk dat je kennis hebt van verschillende materialen en weet je de meest voordelige opties te selecteren. Tijdens het gehele project houdt je de planning goed in de gaten en tijdens de uitvoerfase blijf je betrokken bij het eventuele meer- en minderwerk.

Oftewel: een zeer afwisselende functie waar jij jouw creativiteit in kwijt kan. Je hebt een binnen- en buitenfunctie en werkt zowel zelfstandig als in teamverband aan projecten. Is deze functie jouw op het lijf geschreven? Dan kom ik graag met jou in contact!

Vacature eisen

  • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding bouwkunde;
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als calculator;
  • Je hebt ervaring met Ibis Trad;
  • Je bent zelfstandig en verantwoordelijk;
  • Ervaring binnen de restauratie en renovatie is een pré;

 

FunctietitelWerkvoorbereider Renovatie
Indicatie salaris (min – max]3500 – 5000
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensm.blom@eminentgroep.nl , 06 - 18 73 33 65 https://www.eminentgroep.nl
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie, Techniek
LocatieNieuwegein, Utrecht,Nederland
Soliciteer directhttps://eminentgroep.nl/vacatures/ervaren-calculator-renovatie-restauratie-nieuwegein-1856154/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.