Enthousiaste Bezoekvrijwilligsters De Zonnebloem 13-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Enthousiaste Bezoekvrijwilligsters De Zonnebloem 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

  • Menu

Enthousiaste bezoekvrijwilligsters

De afdeling Middelburg-Veere is met zo'n 67 vrijwilligers actief binnen deze gemeenten. Een aantal vrijwilligers is actief in het afleggen van thuisbezoeken. Wij willen deze groep graag versterken.

Wij zoeken daarom Enthousiaste bezoekvrijwilligsters !

Wat doe je?
Bezoekwerk is een kernactiviteit van de Zonnebloem. Een gezellig praatje bij een kop koffie, een activiteit binnenshuis of samen eropuit. De bezoeken staan in het teken van aandacht, ontspanning en een goed gesprek. Via deze bezoeken maken vrijwilligers en deelnemers kennis met elkaars wereld.
Wie ben je?
Het belangrijkste is dat je goed kunt luisteren en je kunt verplaatsen in de wereld van je gesprekspartner. Contact onderhouden vanuit de gedachte dat je er voor elkaar bent. Je vindt het leuk om het verschil te maken en je in te zetten voor lichamelijk beperkte medemensen.
Bezoekwerk is enorm waardevol voor onze doelgroep, maar ook voor vrijwilligers. Genieten van gezellige gesprekken waaruit vaak nieuwe inzichten ontstaan.
En wist je dat mensen die vrijwilligerswerk doen gelukkiger zijn? En gezonder? Je zet je talent in en krijgt er heel veel voor terug. Een goed gevoel, waardering. Natuurlijk krijg je waar nodig ondersteuning. En je kunt cursussen en workshops volgen. We vergoeden je onkosten en je bent tijdens activiteiten bij ons altijd goed verzekerd.
Kom kennismaken!
We maken graag kennis met je. Dan bekijken we samen wat voor mogelijkheden er zijn. Meld je aan en dan nemen we contact met je op!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMaatje
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieBreda, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zonnebloem.nl/middelburg-veere/vacatures/2021/06/enthousiaste-bezoekvrijwilligsters

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.