Engineer W Eminent Groep 13-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Engineer W Eminent Groep 13-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Als engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van technische systemen, producten of processen. Je combineert technische expertise met creativiteit om innovatieve oplossingen te bieden voor complexe problemen. Deze functie vereist een diepgaande kennis van technische principes, evenals vaardigheden op het gebied van analyse, ontwerp en probleemoplossing. Engineers werken vaak in multidisciplinaire teams en communiceren effectief met verschillende belanghebbenden.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Ontwerpen en Ontwikkelen: Creëren van technische ontwerpen en specificaties voor nieuwe producten, systemen of processen. Leiden van het ontwikkelingsproces van concept tot implementatie.
 • Technische Analyse: Uitvoeren van grondige analyses van technische problemen, waarbij rekening wordt gehouden met kosten, tijd en haalbaarheid. Identificeren van risico's en het voorstellen van oplossingen.
 • Testen en Evalueren: Opzetten van testprotocollen en procedures om de prestaties van producten of systemen te evalueren. Analyseren van testresultaten en aanpassen van ontwerpen indien nodig.
 • Projectmanagement: Beheren van technische projecten, waaronder het opstellen van projectplannen, het toewijzen van middelen en het bewaken van de voortgang. Zorgen voor een tijdige en binnen het budget oplevering van projecten.
 • Samenwerking: Werken in samenwerkingsverbanden met andere ingenieurs, ontwerpers en belanghebbenden. Effectieve communicatie handhaven om ervoor te zorgen dat iedereen op de hoogte is van projectdoelen en voortgang.
 • Technologische Innovatie: Bijhouden van technologische ontwikkelingen binnen het vakgebied en het voorstellen van verbeteringen of nieuwe benaderingen om de efficiëntie en effectiviteit te vergroten.

Vacature eisen

 • Diploma Installatietechniek of Engineering
 • Ervaring als engineer of tekenaar
 • Rijbewijs
 • Creatief
 • Zelfstandig

 

FunctietitelEngineer W
Indicatie salaris (min – max]2500 – 3500
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensw.verweij@eminentgroep.nl , 06 - 81 92 44 53 https://www.eminentgroep.nl
Type contractVast
BrancheTechniek
LocatieRijssen, Overijssel,Nederland
Soliciteer directhttps://eminentgroep.nl/vacatures/engineer-w-rijssen-1858926/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.