Engineer Civiele techniek Connetix 11-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Engineer Civiele techniek Connetix 11-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Als Engineer Civiele techniek binnen diverse grond-, weg- en waterbouw projecten speel je een essentiële rol in het ontwerp, de planning en uitvoering daarvan. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van technische specificaties en weet de klantwensen om te zetten naar gedetailleerde ontwerpen/ technische tekeningen. Je bent al met al betrokken bij verschillende fases van het project, waardoor elke dag weer anders is! Een greep uit jouw werkzaamheden zijn bijvoorbeeld:

 • werken in AutoCAD en Revit tijdens de ontwerpfase
 • waarborgen van de haalbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid van de ontwerpen en de projecten
 • coördineren en communiceren met alle betrokken (interne en externe) partijen
 • signaleren en oplossen van technische vraagstukken en knelpunten tijdens de uitvoering van het project
 • uitdragen van adviezen naar de Uitvoerders en Werkvoorbereiders

Vacature eisen

Functie eisen

Ik ben op zoek naar een ambitieuze technicus die een beetje uitdaging in zijn carrière niet uit de weg gaat. Wat zijn de belangrijkste eisen?

 • een afgeronde HBO/ WO opleiding Civiele techniek of gelijksoortig
 • kennis van en ervaring met AutoCAD en Revit
 • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • het allerbelangrijkste: Over de juiste motivatie beschikken om jezelf te blijven ontwikkelen en je expertise te delen binnen deze mooie organisatie
 • Het gevoel dat je niet 1 op 1 aansluit? Geen zorgen, met de juiste motivatie bespreek ik graag deze of een andere mogelijkheid


Profiel

Jij combineert je technische bekwaamheid met een flinke dosis analytisch vermogen. Je hebt een diepgaand begrip van civieltechnische concepten, ontwerpprincipes en constructiemethoden. Je bent een echte teamspeler en kunt effectief te werk gaan in een multidisciplinair team. Als laatst lig jij niet wakker van een beetje uitdaging. Je creatieve vermogen resulteert in effectieve oplossingen die je vervolgens weet te implementeren.

 

FunctietitelEngineer Civiele Techniek
Indicatie salaris (min – max]2900 – 3500
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensb.delacroix@connetix.nl , #ERROR! http://www.connetix.nl
Type contractVast
BrancheTechniek
LocatieUitgeest, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://banners.recruitmenttechnologies.com/adnetwork/servlet/advertBeans.TrackingServlet?seid=146298304&t=101&cid=CONN-NL&vid=HK.23915

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.