Engineer Bruggen Dura Vermeer 16-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Engineer Bruggen Dura Vermeer 16-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Dura Vermeer logo

Dura Vermeer logoDura Vermeer logo

Dura Vermeer logo

Engineer bruggen, tunnels en sluizen

 • Utrecht , Utrecht
Divisie Techniek Ontwerp / Advies / Engineering

Vacature details Solliciteren

Functieomschrijving


Jij speelt als engineer elektrotechniek binnen de discipline bruggen, tunnels en sluizen een belangrijke rol. Je komt in jouw rol uiteenlopende technische aspecten tegen; een uitdagend samenspel dat je in goede banen weet te leiden. Daarbij ga je flexibel en oplossingsgericht te werk. Je werkt zelfstandig, met partners, onderaannemers of adviseurs aan het installatietechnische deel van het kunstwerk. Je komt te werken bij onze nieuwste Dura Vermeer organisatie; Techniek! Daarbij is er voor jou veel ruimte om zaken anders aan te pakken en met vernieuwende initiatieven te komen.


Dit wordt jouw baan

Je bent werkzaam in de complexe installaties van de beweegbare kunstwerken in verschillende fasen van het project. Je start met het aanbiedingsontwerp en dat gaat door in voorontwerp, definitief ontwerp, contractvoorbereiding en detaillering. Je engineert zelf de elektrotechnische installaties van het object en stemt deze nauwgezet af met het mechanische en civieltechnische deel. Je bent nauwkeurig , sterk in analyseren en bedenkt graag creatieve oplossingen . Je stelt de juiste prioriteiten en toont je daadkracht. Jij gaat de uitdaging graag aan!


 • Jij bent de specialist op het gebied van elektrotechnische installaties in beweegbare kunstwerken.
 • Je krijgt energie van complexe projecten in een multidisciplinaire omgeving;
 • Je wil graag datagestuurd, innovatief en efficiënt werken. Heb je een nieuw idee? Helemaal welkom!

We zijn op zoek naar twee engineers. Ben jij de engineer die vooral in het voortraject meedraait en het leuk vindt tenders op te pakken? Of ben jij de engineer die later in het proces instapt? Wij zoeken beiden, dus we spreken jou sowieso graag!


#LI-TECHNIEKVACATURE


Dura Vermeer is een familiebedrijf. Een onafhankelijke bouwonderneming actief in woningbouw, utiliteitsbouw, infrastructuur en techniek in Nederland. Al sinds 1855 vormen onze onafhankelijkheid en langjarige continuïteit de basis voor onze strategie. Met een omzet van circa € 1,8 miljard en ruim 3.000 medewerkers behoren we tot de top van de Nederlandse bouwsector. Samen realiseren we prachtige projecten. Iconische, en soms ook alledaagse projecten waarmee we nieuwe antwoorden bieden op maatschappelijke vraagstukken. Waarmee we de beste oplossingen voor morgen garanderen en het verschil maken voor Nederland, juist op de langere termijn. We hebben stevige ambities - en daarvoor geldt dat we die alleen kunnen waarmaken dankzij onze mensen. Als beste werkgever maken wij ons er daarom hard voor dat jij elke dag opnieuw kiest voor Dura Vermeer. Dat jij net zo trots bent op wat we maken als wij dat zijn. Dat iedereen die bij ons werkt gelukkig is. Dat je bij ons jezelf kunt zijn, je veilig voelt en je kunt uitspreken. En dat je tot je recht komt. En het beste uit jezelf kunt halen.


Hier zit je op je plek

Je werkplek is op ons gloednieuwe kantoor in Utrecht en uiteraard ook vanaf het project of vanuit huis. Hier werken we aan uitdagende installatietechnische projecten. Je komt te werken in een deskundig en energiek team met buitengewone interesse voor nieuwe technologieën en innovatieve oplossingen. Het team bestaat vooral uit ervaren techneuten die meer uitgedaagd worden en in de planvorming van bouw- en infraprojecten worden betrokken.


Vereisten


Dit breng jij mee

 • Ervaring als engineer elektrotechniek en hebt kennis van bruggen, sluizen en tunnels ;
 • Heb je kennis van CCTV ? Dan is dit een pré;
 • Je wil graag integraal samenwerken in een dynamische projectomgeving;
 • Je bent enthousiast, hebt ervaring in de infrastructuur en vindt het leuk om proactief samen te werken met andere disciplines in tenderteams ;
 • Jij denkt en investeert mee in de planvorming , vanuit de overtuiging dat het altijd beter kan;
 • Jij bent een verbinder die niet alleen slimme technische oplossingen wil realiseren, maar ook aan de organisatie van de toekomst willen werken

Dit bieden wij jou

 • Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling;
 • 38 verlofdagen conform de CAO Metaal en Techniek;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een standaard verzekering van alle werknemersrisico's, pensioenregelingen, een extra aanvulling bij arbeidsongeschiktheid en een bijdrage voor het vakbondslidmaatschap;
 • Een laptop en smartphone;
 • Een (elektrische) leaseauto, mobiliteitsbudget, NS Business Card of reiskostenvergoeding.
 • Veel aandacht voor jouw groei dankzij onze eigen Dura Vermeer Academie met volop opleiding- en trainingsmogelijkheden binnen je vakgebied, maar bijvoorbeeld ook op het gebied van vitaliteit.
 • Bedrijfsfitnessregeling met keuze uit een sportaanbod van ruim 3.500 sportlocaties door heel Nederland.
 • Een goede werk-privébalans dankzij een flexibel werken beleid en soepele regelingen voor arbeidsduur, werktijden, calamiteiten, mantelzorg of sabbatical.
 • Voor verse vaders en partners: 100% doorbetaling van je salaris tijdens de eerste 5 wettelijke verlofdagen én het 5 weken aanvullend ouderschapsverlof, in plaats van de standaard 70%.

Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProces Engineer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieUtrecht, Utrecht,Nederland
Soliciteer directhttps://duravermeer.recruitee.com/o/engineer-bruggen-tunnels-en-sluizen

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.