employee Randstad Groep 09-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. employee Randstad Groep 09-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Word je vrolijk van veel contact met mensen? Krijg je vaak terug dat anderen je verzorgende kant zo fijn vinden? Wil je helpen zieke medewerkers zo snel mogelijk weer op de been te krijgen? Lees dan wat je als begeleider Health @ Work gaat doen! 

wat bieden we?

Er zijn volop carrièremogelijkheden voor persoonlijke groei en een grote diversiteit aan functies binnen heel Randstad Groep Nederland. Kort samengevat krijg je:

 • een bruto maandsalaris tussen € 2500 - € 3250, afhankelijk van ervaring

 • 8,5% vakantiegeld en 3,8% benefit budget

 • €750 netto om te besteden aan een arbo verantwoorde thuiswerkplek

 • een interessante bonus- én aandelenregeling

 • veel opleidingen en doorgroeimogelijkheden

 • 25 vakantiedagen én de mogelijkheid om maximaal 5 weken bij te kopen

 • alles goed geregeld rondom je pensioen, laptop, telefoon, woon-werkverkeer en zakelijk reizen

 • je werkt met je team vanuit één van de zes regio’s waarbij we ‘hybride’ werken 

wie ben je?

Empathie is het kernwoord van deze functie. Je hebt veel contact met zieke flexmedewerkers en daarbij is inlevingsvermogen heel belangrijk. Daarnaast communiceer je duidelijk en concreet. Je geeft aan wat de rechten en plichten van de medewerker zijn. Ook vraag je door en bekijk je wat een medewerker nog wél kan doen. Je motiveert diegene om te doen wat hij kan om zo snel mogelijk weer aan de slag te gaan. Uiteraard ga je zorgvuldig om met deze informatie: tact en discretie zijn in deze functie essentieel. Iedere flexmedewerker en casus vraagt om een andere communicatiestijl, je schakelt actief om het maximale uit je gesprek te halen. Verder vragen we het volgende van je:

 • hbo werk- en denkniveau (minimaal MBO 4 diploma)

 • minimaal 32 uur beschikbaar en in ieder geval op vrijdag werkzaam 

 • ervaring in een klantcontact functie (denk aan: callcenter, horeca of detailhandel)

wat ga je doen?

Iedereen is weleens ziek. Hoe fijn is het als je dan direct contact hebt met iemand die met je meedenkt? In deze functie ben jij die persoon. Je belt flexmedewerkers op wanneer ze ziek zijn. Je denkt mee en vraagt door: hoe lang verwacht je afwezig te zijn? Zijn er dingen die je nog wel kunt doen? Wat heb je daarin nodig? Uiteraard leg je relevante informatie goed vast. Daarna schakel je met de intercedent die verantwoordelijk is voor de klant waar de flexmedewerker werkt. Je informeert en adviseert over het herstel. Zo maak je het werk voor je collega’s een stuk makkelijker! 

In deze functie werk je op afstand: je hoeft natuurlijk geen huisbezoek te doen! Dat betekent dat je het grootste deel van je dag aan het bellen bent. Je hebt dus veel contact met anderen, zowel medewerkers als collega’s. 

Is een casus complex? Dan schakel je direct je collega, de adviseur, in. Je signaleert frequent verzuim en geeft advies wanneer je verwacht dat kort verzuim over zal gaan naar (middel)lang verzuim. 

Heb je meer ervaring? Dan kun je ook aan de slag als senior. Als senior ben je verantwoordelijk voor het inwerken van nieuwe collega’s en ben je een mentor voor hen. Daarnaast:

 • pak je administratieve taken op rondom de beslissingen van het UWV

 • controleer je facturen

 • verzorg je nauwkeurige vastlegging van je gesprekken

waar ga je werken?

Bij de Randstad Groep staan we voor goed geregeld werk. Dat betekent natuurlijk ook dat we voor je zorgen als je ziek bent. Dit is het uitgangspunt van je functie bij Health @ Work. Samen met je collega’s denk je na over het optimale proces om de ziekmeldingen in goede banen te leiden. Jouw ervaring is hierbij heel welkom. 

Je werkt in een regionaal team dat bestaat uit een senior adviseur met coördinerende taken, begeleiders, verzuimadviseurs en een re-integratiespecialist. Per drie regio’s heb je een eigen manager. Voor jou zal dit betekenen dat jouw vaste basis het kantoor in Capelle aan den IJssel.

waar ga je werken?

Ben jij enthousiast over de rol? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Mocht je eerst nog vragen hebben, neem dan contact op via de gegevens hier rechtsonder.

 • Succesvolle sollicitatie

  Fijn, de eerste stap is gezet! Je hebt je sollicitatie afgerond en deze is bij ons binnen gekomen. Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met jou op per mail of telefoon. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

 • Op gesprek

  De talent acquisition specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Daarnaast zijn wij benieuwd naar wie jij bent en naar wat jouw talenten zijn. Dit gesprek kan zowel op kantoor als online plaatsvinden.  

 • Op tweede gesprek

  Het tweede gesprek is in ieder geval met jouw toekomstige manager. Zo krijg je nog meer beeld en gevoel bij jouw werkplek. Vaak zit hier nog een tweede persoon bij en die persoon is afhankelijk van de vacature en afdeling. Soms is dit met een andere manager, een collega uit het team of een andere talent acquisition specialist. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen samen echt kijken welke plek het beste bij jou past!

 • Welkom in het team

  Yes, je bent aangenomen! Wij zorgen voor een passend aanbod, jij hoeft alleen maar digitaal te tekenen. Welkom in het team en bij Randstad ;-). Met een mooi onboardingsprogramma voel jij je direct thuis bij ons bedrijf en helpen wij je verder in de start van je baan. 

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelWarehouse Manager
Indicatie salaris (min – max]2500 – 3250
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensmarcus.oosterlee@randstadgroep.nl , 31620771505 onbekend
Type contractVast
BrancheUitzend/Detachering/W&S
LocatieCapelle aan den Ijssel, Zuid-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/JiU6kKJ20KyRxJZGkb0

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.