Docent Scheikunde Volant 16-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Docent Scheikunde Volant 16-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Docent scheikunde eerstegraads

Vituscollege

Kom jij wat extra energie geven aan ons scheikunde onderwijs? Op het Vituscollege in Bussum hebben we de wetenschap in ons DNA zitten!

Door een verhuizing van één van onze medewerkers zijn we op zoek naar een eerstegraads docent scheikunde voor 0,8-1,0 fte. Je kunt gaan lesgeven aan de klassen 3, 4, 5 havo en 4, 5, 6 vwo bovenbouw. Ben je een enthousiaste eerstegrader en beschikbaar dan gaan we graag het gesprek aan.

Op de ruime campus van het Vitus hebben de bètavakken hun eigen gebouw met uitstekende faciliteiten. De sectie scheikunde heeft een eigen kabinet, tussen de twee ruime praktijklokalen, met goede materialen voor in de les. Van onze TOA's krijg je fijne en deskundige ondersteuning.

Het onderwijs in de bètavakken is bij ons erg praktisch vormgegeven, met veel aandacht voor experimenten en practica. Daarnaast bieden we op het atheneum WON-onderwijs aan, dat gericht is op wetenschappelijke vaardigheden en de nadruk legt op de wetenschappelijke methode.

Onze school is gelegen in een prachtige omgeving en is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het OV. Op het Vitus is ruimte voor groei. Dat geldt natuurlijk in de eerste plaats voor onze leerlingen, maar ook voor onze docenten zijn er volop ontwikkelmogelijkheden.

Wat vragen wij?

Je hebt een eerstegraads bevoegdheid scheikunde of bent gemotiveerd deze te halen. Je bent gericht op samenwerking, flexibel en enthousiast over je vak.

Je wil graag meedenken over de verdere ontwikkeling van het onderwijs en hebt toewijding aan je vakgebied. Het is aan jou toevertrouwd om de leerling te stimuleren om eigenaar te worden van zijn of haar eigen leerproces.
Het bètaonderwijs is op het Vituscollege een van de pijlers van het onderwijs, naast art, sport en global.

Wat bieden wij?

Uiteraard bieden we een salaris conform de cao, met prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
Je werkt binnen de stichting Volant. Dat betekent dat je kan meeprofiteren van onze workshops, trainingen en opleidingen binnen en buiten school, bijvoorbeeld via de Volant Academie of via een traject binnen de kaders van het professionaliseringsbeleid. Je wordt hierin goed gecoacht.

We hebben een goede structuur op het gebied van leerlingbegeleiding en passend onderwijs, zodat je in de klas echt je rol als docent kan oppakken, wetende dat we er ook zijn voor de leerling die het even wat moeilijker heeft.
Het Vitus heeft een warme sfeer en een groot gemeenschapsgevoel. Onze campus is groen, open en ruim en is goed bereikbaar.

Ben je een startende docent, dan zorgen wij voor een gedegen traject van coaching en begeleiding, zodat je optimaal aan je loopbaan kan beginnen. Op onze school is een sterke cultuur van didactisch coachen, zodat ook ervaren collega's van goede feedback blijven profiteren.
Tot slot zijn er verschillende aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals na een jaar in dienst de fietsregeling waarbij je fiscaal voordelig een fiets kan aanschaffen of de bedrijfsfitnessregeling van 200,- euro netto per jaar.

Sollicitatieprocedure

Je kunt contact opnemen met , afdelingsleider via .

Heb je al genoeg gelezen om meteen te willen solliciteren? Je kan je sollicitatiebrief en cv versturen via of direct solliciteren via Meesterbaan.

Volant logo

Contact

Tel: 035 - 69 122 45

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDocent Scheikunde
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieBussum, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.volant.nl/vacatures/docent-scheikunde-eerstegraads/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.