Docent Rekenen College Sociaal & Pedagogisch Albeda College 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Docent Rekenen College Sociaal & Pedagogisch Albeda College 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Docent Rekenen College Sociaal & Pedagogisch Werk

Bron: Santana Venema

Parttime te Rotterdam

Hoe mooi is dat: jonge mensen voorbereiden op werk met kinderen, jongeren of volwassenen. En niet zomaar werk. Opvang, begeleiden, op weg helpen in de samenleving. Je weet wat er voor nodig is en je bent als geen ander in staat om dat aan te zetten en te ontwikkelen. Samen met je collega's en studenten. En waarom? Simpel, omdat je weet dat de regio Rijnmond deze fantastische studenten nodig heeft. Studenten van Albeda College Sociaal & Pedagogisch Werk (CSP). Nu en voor de toekomst.

Wil jij bij ons als docent Rekenen aan de slag om dit voor elkaar te krijgen?

Team Sociaal & Pedagogisch Werk, locatie Vlaardingen
CSP leidt studenten op voor beroepen in de kinderopvang, het onderwijs en het sociaal werk. En CSP heeft grote ambities. Het accent ligt de komende jaren op studiesucces en innovatie! Aan de hand van de strategie 'Albeda zet de toon' en het CSP-beleidsplan draag je bij aan de doelstellingen van het college. Eigenaarschap, organisatiesensitiviteit, samenspel, klantgerichtheid en leervermogen zijn de vijf pijlers binnen ons college die samen met de vijf beloftes van Albeda een bijdrage leveren aan het werkplezier van onze medewerkers. De basisvaardigheden, waaronder rekenen, zijn een belangrijk onderdeel van onze opleidingen. Als teamlid ben je zeer betrokken bij wat onze studenten nodig hebben om hun studie succesvol af te ronden en om als burger stevig in de maatschappij te staan. Met behulp van de methodiek leerKRACHT werken we aan onze kwaliteitszorg en geven we een impuls aan de leercultuur. Natuurlijk heb je affiniteit met de praktijk van onze opleidingen.

Wat ga je doen?

Als docent Rekenen verzorg je samen met je collega de lessen Rekenen voor de opleidingen Sociaal Werk, Pedagogisch Werk en Onderwijsassistent. Daarnaast geef je met de beroepsgerichte collega's vorm aan ons beleid rondom Taal- en rekenkracht en verzorg je bijlessen aan kleine groepjes studenten die dat nodig hebben.

Je komt te werken in een dynamisch en ambitieus team wat gezamenlijk de opleidingen Pedagogisch Werk, Onderwijsassistent en Sociaal Werk verzorgt. Het team werkt via de methode LeerKracht samen aan de volgende ambitie: "Met vertrouwen in eigen kunnen en in interactie met de ander, vergroot de student het eigenaarschap tijdens de ontwikkeling tot professional, persoon & actief burger in een veilige, uitdagende en krachtige leeromgeving".

Wat heb je daarvoor nodig?

 • Tweedegraads bevoegdheid lerarenopleiding of PDG. Maar ook kandidaten met een Pabo-achtergrond worden van harte uitgenodigd om te solliciteren; via een zij-instroom traject PDG behaal je versneld je benoembaarheid voor het mbo.
 • Ervaring met het vak rekenen en kunnen differentiëren.
 • Klantgerichtheid: je stelt de student, collega's en onze praktijk centraal, je toont je hierin verantwoordelijk, bereikbaar en beschikbaar, nieuwsgierig, open en oplossingsgericht.
 • Samenspel: samen bereik je doelen, gebruik makend van elkaars talenten, bijdragen aan het geheel, in een co-creatie met de BPV (beroepspraktijk) collega's en studenten.
 • Organisatiesensitiviteit: je staat open staan voor veranderingen, bent Albeda ambassadeur en hebt oog voor elkaar en de organisatie.
 • Eigenaarschap: jij draagt echt bij, je bent bevlogen, betrokken en ambitieus.
 • Leervermogen: jij aan het stuur van je eigen ontwikkeling, blijven leren, zelfreflectie, feed forward zien als groeimogelijkheid.

Wat bieden wij jou?

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband voor 24 uur per week.
 • Een bruto maandsalaris tussen € 3.431, - en maximaal € 5.078, - (o.b.v. fulltime, schaal LB CAO MBO). En uitloop naar LC (max € 5.740,-) is mogelijk op basis van kennis en ervaring.
 • Vakantietoeslag 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden via onze Albeda Academie.
 • Leuke extra's: denk aan een fietsplan, Rotterdampas, vergoeding van een sportabonnement, collectieve zorgverzekering en andere interessante voordelen.
 • Jaarlijks afsluitingsfeest in de zomer en nog veel meer!

Kijk dan op onze website: www.werkenbijalbeda.nl/arbeidsvoorwaarden

Solliciteren

Albeda hecht waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons innovatiever, creatiever en het werk leuker. Iedereen die zich herkent in het profiel wordt daarom uitgenodigd te solliciteren.

Een diploma check, het aanleveren van een VOG en een referentiecheck zijn onderdeel van de selectieprocedure. Een online assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Ons sollicitatieproces verloopt volledig digitaal via deze website. Vragen over de functie kunnen bij voorkeur via de mail gesteld worden.

Je kunt je sollicitatiebrief richten aan mevrouw .
Een gesprek met studenten maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
De vacature sluit op: 31 mei 2024.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDocent Lb
Indicatie salaris (min – max]3431 – 5078
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieVlaardingen, Zuid-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijalbeda.nl/vacaturebeschrijving/1750-docent-rekenen-college-sociaal-pedagogisch-werk

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.