Docent paraveterinair en/of dier Yuverta 13-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Docent paraveterinair en/of dier Yuverta 13-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Docent paraveterinair en/of dier Yuverta mbo Aalsmeer 0,6 – 0,8 fte

Wat ga je doen?
Je gaat onze studenten voorbereiden op hun plek in de maatschappij. Als docent dier en/of paraveterinair doe je dit in de eerste plaats door met plezier het vak over te brengen op de studenten, door middel van uitdagende en activerende lessen. Je gaat op een positieve manier om met de studenten, hun feedback en je weet jouw benadering en jouw lessen hierop aan te passen.

Je werkzaamheden zijn onder meer:

 • Verzorgen van diverse lessen bijvoorbeeld: anatomie, pathologie, diergezondheid;
 • Begeleiden en coachen van studenten in de rol van studieloopbaanbegeleider;
 • Coördineren van processen binnen het onderwijsteam.

Jij als docent paraveterinair en/of dier
Je bent een ervaren docent paraveterinair en/of dier. Je bent niet alleen vakinhoudelijk, maar ook pedagogisch sterk. Je draagt bij aan de ontwikkeling van jonge mensen en helpt onze studenten om het beste in zichzelf naar boven te halen. Daarom ben je iemand die coachend begeleiding kan geven aan studenten en hen kan motiveren net dat stapje extra te zetten. Binnen onze school ben je een betrokken collega die een bijdrage levert aan de positieve werksfeer en je bent gedreven om actief mee te bouwen aan onze school.

We zoeken iemand die:
 • Bevoegd is voor het lesgeven in het mbo;
 • Expertise heeft op het gebied van examinering;
 • Organisatorisch sterk is;.
 • Samenwerkt met collega's in een zelfsturend en resultaatverantwoordelijk team.

Yuverta mbo Aalsmeer
Yuverta mbo Aalsmeer is een locatie met een zeer uitgebreid aanbod aan moderne groene opleidingen waarvan de opleiding dier en paraveterinair de grootste is. Of je nu iets zoekt met groen, bloem, vee, dier, paard of machines: in Aalsmeer vind je de opleiding die je zoekt!

Bijzonderheden
Werkdagen en tijden zijn in onderling overleg af te spreken.

Wat bieden wij?
Je komt te werken in een gezellige en informele werkomgeving waar veel aandacht en ruimte is voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daarnaast bieden wij een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal LB of LC van de cao mbo. Het salaris is minimaal € 3.331 en maximaal € 5.573 bruto per maand bij een fulltime-benoeming. Per 1 januari 2024 zullen de salarissen weer stijgen met 3%. Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt de inschaling bepaald. Verder bieden wij:
 • een 13e maand;
 • een groot aanbod aan trainingen en cursussen vanuit onze Yuverta Academy;
 • een reiskostenregeling met een volledige reiskostenvergoeding van reizen met het OV.

Lijkt het je wat?
Ben je enthousiast over deze functie en wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van onze studenten? Solliciteer dan via de sollicitatieknop onder aan deze pagina. Heb je nog inhoudelijke vragen over de functie, neem dan contact op met Opleidingsmanager Michelle Jacobs, m.jacobs@yuverta.nl. Voor vragen over de procedure, kun je terecht bij Coralie Gerstel, corporate recruiter, c.gerstel@yuverta.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature door bemiddelaars wordt niet op prijs gesteld.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDocent Dier En Educatie
Indicatie salaris (min – max]3331 – 5573
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 32
Contactgegevensc.gerstel@yuverta.nl , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieAalsmeer, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.mmimir.nu/track/1366456

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.