Docent E-Commerce Curio 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Docent E-Commerce Curio 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Docent E-commerce, online marketing en Ondernemen (EO166)

 • Salarisschaal LB
 • Omvang (FTE): 1

 • Linda van der Kleij

 • Omvang (FTE):

  1,00

 • Standplaats:

  Breda

 • Type contract:

  Tijdelijk met uitzicht op vast

 • Sector, school of dienst:

  Curio economie en ondernemen

Wat ga je doen?

Als docent E-commerce en online marketing ga je de volgende generatie marketeers opleiden en lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van onze studenten. Je inspireert, daagt uit en brengt jouw praktijkervaring over op de studenten. Samen bouwen we aan een toekomst waarin digitale strategieën en creatieve campagnes het verschil maken. Je zorgt ervoor dat jouw lessen aansluiten bij de beroepspraktijk binnen een veilig en uitdagend leerklimaat.
Je bezoekt onze studenten op hun stageplaatsen (BPV) en je voert gesprekken met de student en de stagebegeleider van het bedrijf over de voortgang van jouw studenten.
Eventueel ben je ook mentor van een klas. Als mentor heb je met jouw groep studenten veelvuldig contact en begeleid je hen op diverse gebieden.

Daarnaast kijk je samen met collega's uit de teams Handel & Commercie, Sales en Marketing, Retail en Internationale groothandel hoe het onderwijs passend gemaakt kan worden op het gebied van begeleiding, zorg of ondersteuning en werk je aan vernieuwend onderwijsmateriaal.

Het is mogelijk om deze functie te combineren met een baan in het bedrijfsleven.

Wie ben jij?

Je hebt het vermogen om digitale technologieën effectief te integreren in jouw lessen en prikkelt hierbij de nieuwsgierigheid van onze studenten. Je maakt hierbij bijvoorbeeld gebruik van nieuwe (digitale) tools, E-commerce platforms of je bedenkt een andere manier om jouw les beter te laten aansluiten bij onze doelgroep. Je begeleidt studenten bij projecten en coacht de studenten bij het ontwikkelen van hun praktische vaardigheden en kennis.

Je hebt aantoonbare affiniteit met het beroepsonderwijs. Je hebt een goede dag gehad als je onze studenten weer een stapje verder hebt gebracht in hun (persoonlijke) ontwikkeling.
Onze kernwaarden: nieuwsgierig, deskundig en zelfbewust passen jou dan ook als een jas.

 • Ben je in het bezit van een afgeronde hbo-opleiding (E-commerce, marketing of bedrijfskunde);
 • Ben je in het bezit van een onderwijsbevoegdeid of je staat ervoor open om deze te behalen;
 • Heb je recente werkervaring in de E-commerce of marketingbranche;
 • Beschik je over didactische en pedagogische vaardigheden en passie voor het onderwijs;
 • Werk je graag samen met jouw collega's om het beste uit onze studenten te halen.

Wat vragen wij?
Als je bij ons komt werken moet je volgens de wet een originele en geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) inleveren. Geldig betekent niet ouder dan zes maanden en de VOG moet bedoeld zijn voor het specifieke screeningsprofiel Onderwijs.
Zonder een geldige VOG kun je niet van start!

Toelichting op sollicitatieprocedure

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan via de knop 'Solliciteren'. Je motivatiebrief met CV (in pdf-formaat) kun je richten aan , .

Wat mag je verwachten?

Curio is een organisatie volop in ontwikkeling. Ook onze medewerkers krijgen de mogelijkheid om hun kwaliteiten te ontwikkelen. We maken dit mogelijk door te zorgen voor een cultuur waar "liefde voor leren" ruim baan krijgt. Teamspirit staat bij ons hoog in het vaandel. Door het werken met deze doelgroep draag je een steentje bij aan de maatschappelijke belangen in de samenleving. Daarnaast bieden wij:


 • Vakantiegelduitkering 8% van het jaarsalaris


 • van het jaarsalaris

 • Toegang tot het vitaliteitsportaal

 • Goede pensioenopbouw bij ABP

 • Loopbaan lang ontwikkelen met onze Curio Academie

 • Centraal introductieprogramma

 • Je bent de schoolvakanties vrij

Wie zijn wij?

Curio biedt onderwijs waarin leerlingen, studenten centraal staan. We moedigen ze aan om te ontdekken en prikkelen hun nieuwsgierigheid. We leiden ze op tot zelfbewuste deskundigen in hun vakgebied. Onze ambitie is: zorgen dat onze leerlingen en studenten kansrijk en wendbaar zijn op het moment dat ze klaar zijn met hun opleiding. Zo zijn ze goed voorbereid op de arbeidsmarkt van de toekomst.

Wij zijn de beroepsopleider van West-Brabant. Beroepsonderwijs bereikbaar maken voor iedereen van 12-67 jaar, dat vinden we belangrijk. Wij helpen onze leerlingen en studenten het beste uit zichzelf te halen. Zodat de regio dat ook kan doen. We werken voor ons praktijkgerichte onderwijs samen met organisaties, onderwijsinstellingen en overheid in West-Brabant.

Onze vmbo-scholen vind je van Andel tot in Halsteren. Daarnaast hebben wij het mbo in Breda, Roosendaal en Bergen op Zoom. In Breda en Bergen op Zoom vind je ook mbo breed, waar studenten extra zorg en meer flexibiliteit krijgen. Onze vavo biedt volwassenenonderwijs en helpt bijvoorbeeld leerlingen die zijn gezakt alsnog aan een diploma. De vavo-locaties vind je in Breda en Roosendaal.

Zo verloopt het solliciteren bij Curio

Leuk dat je solliciteert! Wat gebeurt er nu? Eerst lezen we je motivatie goed door. En natuurlijk gaan we na of je volgens ons geschikt bent voor de functie. Zien we aanknopingspunten, dan nodigen we je uit voor een eerste kennismakingsgesprek. De uitnodiging ontvang je vaak via de mail, soms telefonisch. Het gesprek vindt plaats op een locatie van Curio. Is de klik er hierna nog steeds? Dan komt die baan bij Curio heel dichtbij.

Klik op de video hiernaast.

Zo verloopt het solliciteren bij Curio

Hoe is dat eigenlijk… werken in het beroepsonderwijs? Waarom kies je voor een baan als docent? Dat kun je aan niemand beter vragen dan aan onze Curio-collega's. Zij vertellen enthousiast over hun liefde voor leren en hun passie voor het onderwijs...

Waarom kiest iemand voor een baan in het beroepsonderwijs? Als docent, instructeur of juist in een ondersteunende rol? Waar komt die passie vandaan? En wat leren zij zelf? We maken kennis met verschillende medewerkers van Curio. Ze geven ons een...

Hoe doe je dat eigenlijk… innoveren in het beroepsonderwijs? En wat is je rol daarin als docent? Dat kun je aan niemand beter vragen dan aan onze Curio-collega's. Hun antwoord: we willen het samen doen én ruimte om te experimenteren. Dat doen...

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDocent Bedrijfseconomie
Indicatie salaris (min – max]5078 – 5078
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieBreda, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijcurio.nl/vacatures/docent-e-commerce-online-marketing-en-ondernemen-eo166

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.