Directeur Oostenwind 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Directeur Oostenwind 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Oostenwind | Directeur WTF 0,6 tot 0,8

Geplaatst op 13-05-2024 | 111 keer bekeken

Oostenwind in Raalte zoekt een directeur die samen met het bevlogen team het vernieuwende onderwijsconcept richting en betekenis geeft.

Hier doe je het voor
Oostenwind werkt vanuit het motto 'jezelf leren kennen en de wereld ontmoeten'. Vind jij het ook belangrijk dat kinderen iedere dag werken aan basisvaardigheden, wereldoriëntatie en creativiteit? En dat zij dit kunnen doen vanuit betekenis en heelheid in de echte wereld? Waarbij zij jouw vertrouwen en ruimte krijgen voor hun persoonlijkheidsontwikkeling en groei in eigenaarschap? Dan ligt er voor jou een kans om leiding te gaan geven aan deze school met een eigentijds onderwijsconcept.


Oostenwind is één van de 18 mijnplein scholen. Oostenwind ligt in de kern van Raalte en heeft een uniek schoolconcept met Units en Kernconcepten wat het tot een school maakt voor meerdere wijken. Het leerlingenaantal schommelt rond de 100 leerlingen en de wens is dat de school verder gaat groeien naar 120-150 leelingen. Zo krijgt de school stabiliteit in middelen, gemiddelde groepsgrootte e.d. Het team bestaat uit 11 leerkrachten, twee onderwijsassistenten, een lerarenondersteuner, een concierge en een administratief medewerker.

Wat ga je doen?
Als directeur geef je leiding aan de school en bepaal je samen met het team de onderwijskundige koers van de school. Je houdt balans tussen de focus op de visie en het borgen wat er is. Vanuit rust ontwikkel je door op het ingeslagen pad en ontwikkel je verder samen met de unitcoördinatoren en actieteams. Je werkt aan onderwijs van hoge kwaliteit en je werkt planmatig en cyclisch om de schooldoelen te bereiken. Daarbij heb je ook aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling en het werkgeluk van je medewerkers. Als directeur ben je het gezicht van de school en je bent in staat om de school enthousiast over het voetlicht te brengen. Je investeert in de relatie en samenwerking met de kinderopvangpartner. Je bent onderdeel van het team van mijnplein directeuren en als team geef je gevraagd en ongevraagd advies aan het College van Bestuur over gezamenlijk beleid.

Wie ben jij?
Hart voor onderwijs zit in de genen van iedere mijnplein-collega. We zoeken een collega die:

 • Intrinsiek gemotiveerd is voor vernieuwingsonderwijs en dit met lef en enthousiasme uitdraagt;
 • Een inspirerende sparringpartner is voor alle betrokkenen;
 • Een evenwichtig teamspeler met humor is, die kan inspireren, motiveren, meewerken en relativeren;
 • Op bovenschools niveau samen met de andere directeuren invulling kan geven aan de plannen van mijnplein welke vormgegeven worden middels de strategische agenda;
 • Besluitvaardig is en een open houding heeft naar alle geledingen toe;
 • Binding heeft met de werkvloer, zichtbaar is voor kinderen, ouders en team;
 • Onderwijskundige visie en financieel inzicht goed weet te combineren;
 • Een relevante leiderschapsopleiding heeft gevolgd;
 • Kansen ziet en deze weet te pakken;
 • Een bevlogen leider is, die ruimte en vertrouwen durft te geven, ook op onderwijskundig vlak;
 • Een helikopterpiloot is die bijstuurt waar nodig;
 • Vooral een leuk mens is!

Solliciteer!
Ben je enthousiast geworden? Stuur dan snel je CV en motivatie in een door jou gekozen vorm uiterlijk 27 mei a.s. naar . De sollicitatiegesprekken staan gepland tussen 10 en 14 juni. Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Neem dan contact op met () via .

We zijn heel benieuwd naar jou!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDirecteur Basisschool
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieRaalte, Overijssel,Nederland
Soliciteer directhttps://www.mijnplein.nl/Vacatures/art/55829

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.