Dierenartsen Dierenartsenpraktijk Dierenartsenpraktijk Kollum-Buitenpost 16-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Dierenartsen Dierenartsenpraktijk Dierenartsenpraktijk Kollum-Buitenpost 16-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Dierenartsenpraktijk Kollum-Buitenpost is een gemengde dierenartsenpraktijk in Noordoost Friesland. De praktijk verleent diergeneeskundige zorg zowel aan landbouwhuisdieren, paarden als gezelschapsdieren.

Dierenarts

Wij zijn opzoek naar een:

Dierenarts gezelschapsdieren (m/v)

De afdeling gezelschapsdieren wordt bemand door twee dierenartsen en vijf paraveterinairen. We zijn op zoek naar een dierenarts met passie voor het vak, die onze vertrekkende pensionaris op den duur gaat vervangen. Naast een uitgebreid lab, röntgen en echo hebben we ook een bak ervaring. Dus of je net bent afgestudeerd of al ervaren bent, dat maakt niets uit. Bezit je naast je bul een dosis humor en vind je teamgevoel belangrijk, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Cursus Fries is niet nodig, wij spreken Nederlands. Diensten zijn geregeld in dienstverband met buurtpraktijken, dienstenfrequentie is afhankelijk van je ervaring.

Wil je een keer komen kennismaken of meelopen dan ben je van harte welkom. Voor informatie bel of app met Rosanne /

Reacties sturen t.a.v. bij voorkeur via de mail naar of naar Dierenartsenpraktijk Kollum-Buitenpost, W. Loréweg 3b, 9291 MC te Kollum.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDierenarts
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieKollum, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.dapkollumbuitenpost.nl/over-ons/vacatures/vacatures-dierenartsen/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.