Dierenarts Stal Wennekers 13-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Dierenarts Stal Wennekers 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

DIERENARTS

Op het terrein van Stal Wennekers is een dierenartspraktijk. Deze heeft dagelijks spreekuur. Super makkelijk en laagdrempelig om even langs te gaan!
De praktijk is van Jurgen Welmers en heeft de naam 'Paardenpraktijk Stal Wennekers' aangenomen. De praktijk is echter geen onderdeel van de pensionstal. Je bent dan ook vrij om een andere dierenarts ter hand te nemen.
Wel hebben we een nauwe samenwerking met de praktijk, bijvoorbeeld voor wormbestrijding en voor de controle van nieuwe paarden die op stal aankomen op o.a. besmettelijke ziektes.
Telefoon:

WINKEL

Op ons terrein is Ruitersportzaak gevestigd. De openingstijden en een deel van hun assortiment zijn te vinden op hun website.
Telefoon:
Website van

INSTRUCTEURS

Stal Wennekers geeft zelf geen paardensport instructie. Maar er zijn vele instructeurs in allerlei disciplines die regelmatig les geven op Stal Wennekers. Hierdoor ben je volledig vrij in het kiezen van een instructeur.
Heb je een eigen gediplomeerd instructeur, dan kun je diegene meenemen naar stal. Meldt diegene wel bij ons aan, zodat wij er voor kunnen zorgen dat hij/zij een instructiemoment kan reserveren in een van onze rijbanen.
Er zijn geen groepslessen. Daarnaast zijn rijbanen voor andere ruiters nooit gesloten.

BUITENZETTEN & MOLENSERVICE

Op Stal Wennekers zijn er meerdere mensen actief die voor paardeigenaren paarden op het land, paddock of molen zetten. Deze werken voor zichzelf. De afspraken met hen maak je dan ook buiten ons om (net als bijvoorbeeld hoefsmeden en dierenartsen).
Een prijsindicatie voor het gebruik van deze service:
Paard in de molen en weer op stal (maandag t/m vrijdag): €55,- per maand.
Paard naar het land of paddock en later weer op stal (maandag t/m vrijdag): €60,- per maand.
Exacte tarieven kunnen iets afwijken, afhankelijk van de buitenzetter, meer of minder dagen, weekend, extra services, etc.

Informatie

Ons Paardensportcentrum ligt onder de rook van Amsterdam en op de rand van het Amsterdamse Bos. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Ons adres

Paardensportcentrum Wennekers
Mr. Jac. Takkade 21
1432 CB Aalsmeer

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelStalmedewerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheSport/Recreatie/Toerisme
LocatieAalsmeer, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.stalwennekers.nl/diensten-van-derden/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.