Dialyseverpleegkundige Zaans Medisch Centrum 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Dialyseverpleegkundige Zaans Medisch Centrum 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Dialyseverpleegkundige

Samen voor een gezonde Zaanstreek.

Dialyseverpleegkundige.

Verpleegkundige

Solliciteer Ik wil solliciteren

Verwijder Opslaan Opslaan

Wat bieden wij?

 • Tussen de €2897,00 en de €4118,00 bruto per maand (bij 36 uur)
 • 24-36 uur contract
 • Korting op je sportkosten

Wat vragen wij?

 • Diploma Dialyseverpleegkunde
 • In het bezit van een BIG-registratie
 • Zelfstandige werkhouding

Waarom ZMC ?

 • Open, informele werksfeer
 • Korte lijntjes tussen de afdelingen en weinig hiërarchie
 • Veel ruimte voor eigen inzicht en ontwikkeling

Ben jij die ondernemende dialyseverpleegkundige op zoek naar een uitdagende baan in een fijn, gezellig team? Hier moet je zijn. Echt.

Beste dialyseverpleegkundige,

Laten we eerlijk zijn: het werk van een dialyseverpleegkundige lijkt in veel ziekenhuizen op elkaar. Jij weet al lang wat er vakinhoudelijk van je verwacht wordt. Wat maakt werken bij het Zaans Medisch Centrum dan anders? Dat vertel ik hieronder.

Ik ben Esther Bartels, de teamcoördinator van de Dialyse-afdeling. We zijn op zoek naar versterking. Misschien ben jij degene die we zoeken!

Waarom je op onze afdeling wilt werken

Onze moderne afdeling beschikt over zestien dialysestations, een acute kamer en een isolatiekamer. Onze patiënten komen gemiddeld 3 keer per week voor een dialysebehandeling, daardoor bouw je snel een band met hen en hun naasten op. Patiënten die vanuit de nierfalenpoli komen, bereid je voor op een nieuw leven met dialysebehandelingen. Dat maakt ons werk persoonlijk en betekenisvol. Samen met het team, de artsen en onze partners denk je mee over verbeteringen in behandelen en samenwerken. Innovatie is voor ons belangrijk! Jouw bijdrage in dit multidisciplinaire team is hierbij essentieel. Daarnaast bieden we je ruimschoots de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Je kunt verschillende opleidingen volgen binnen en buiten je vakgebied.

Wat er zo leuk is aan ons team

Vraag het aan welke collega dan ook: wat het meest gewaardeerd wordt op onze afdeling is de collegiale sfeer die er heerst. We werken goed samen, laten elkaar vrij waar het kan, stimuleren persoonlijke ontwikkeling en nemen taken van elkaar over als het nodig is. We voelen ons gezamenlijk verantwoordelijk voor de afdeling en wegen alle inbreng mee. We zijn een team van ondernemers en maken gezamenlijk de dienstroosters. Nieuwe collega's worden snel opgenomen. En - zeker niet onbelangrijk - er wordt veel gelachen op onze afdeling!

Waarom je je snel thuis voelt in het ZMC

De plek waar je het grootste deel van je dag doorbrengt, daar wil je je thuis voelen. Dat is geen probleem in het ZMC! Het ziekenhuis is relatief klein, waardoor de lijnen binnen- en tussen de afdelingen kort zijn. Dit maakt het contact persoonlijk en de bereidheid om elkaar te helpen groot. We doen ons best voor een ontspannen, open sfeer. Verder vinden we het belangrijk dat je je kunt blijven ontwikkelen. Het ZMC is niet voor niets een opleidingsziekenhuis. Er is veel ruimte voor initiatieven die patiënten, collega's en afdelingen verder helpen. En natuurlijk zijn we trots op ons moderne gebouw: de unieke inrichting en het vele daglicht maken het een fijn gebouw om in te werken**.***

Wat we jou te bieden hebben als je hier komt werken

Als jij bij ons komt werken, dan zorgen we goed voor jou. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Bij een fulltime dienstverband (36 uur per week) is dit tussen de € 2.897,- bruto en € 4.118,- bruto per maand.

Je arbeidsvoorwaarden zijn natuurlijk goed geregeld. Medewerkers van het ZMC (met uitzondering van artsen niet in loondienst) vallen onder de CAO ziekenhuizen.

Vind je het belangrijk om fit te blijven? Daar dragen we graag aan bij. Een gezonde Zaanstreek begint bij gezonde medewerkers. Je kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld:

 • Sporten op het werk en korting op je abonnement voor de sportschool
 • Gratis mindfulnesstraining en yogalessen en stoelmassages op het werk
 • Een zeer breed aanbod aan gratis online opleidingen, ook gericht op persoonlijke ontwikkeling via onder andere Goodhabitz. Denk aan een training 'Teamwork', 'Timemanagement', 'Talent ontwikkelen' of 'Lekker in je vel'
 • Korting op gezonde voeding in ons gezellige restaurant
 • Deelname aan ons aantrekkelijke fietsplan via het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden

Heb je na deze informatie nog inhoudelijke vragen of een dagje meelopen? Neem gerust contact met me op!

Esther Bartels
Teamcoördinator


Na je arbeidsvoorwaardengesprek stellen we een overeenkomst op. Je bent nu officieel deel van het enthousiaste team van het ZMC. Welkom!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDialyseverpleegkundige
Indicatie salaris (min – max]2897 – 2897
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieZaandam, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijzmc.nl/vacature/476/dialyseverpleegkundige-3

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.