Data Specialist Louwman Dealer Group 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Data Specialist Louwman Dealer Group 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Logo Louwman

Data Specialist

 • Raamsdonksveer
 • Data & Analytics
 • Medior
 • HBO
 • 40 uur
 • € 4.000 - 5.600

Heb je vragen?

Hoi, ik ben Mark van de Kimmenade, Recruiter bij Louwman Group. Neem contact met mij op.

 • Stel je vraag via Whatsapp
 • Bezoek mijn LinkedIn

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Jouw rol

De Data Specialisten spelen een centrale rol in het data landschap van de Louwman Group. Voor de verschillende werkmaatschappijen van Louwman analyseren ze de aanwezige data, en zorgen dat deze goed gemodelleerd beschikbaar komt in ons Data Platform ZUNO. Ben jij sterk in het doorgronden van complexe datastructuren, word je blij van een goed datamodel en bijbehorende documentatie, dan zoeken we jou!

Wat ga je doen?
Als Data Specialist ben je onderdeel van het Data Office binnen het Customer Experience Center van de Louwman Groep. Het Data Office waakt over de data binnen de organisatie en zorgt dat deze goed wordt beheerd en beschikbaar gemaakt voor de business. Je werkt met zes andere collega's aan datamodellen die op ons cloud Data Platform ZUNO worden geïmplementeerd. Hiervoor heb je veel contact met de werkmaatschappijen van de Louwman Groep en verdiep je jezelf in hun doelstellingen, processen en (stuur)informatiebehoefte. Op basis hiervan ga je op zoek naar data in de gebruikte IT-systemen of externe bronnen en vertaalt dat naar een begrijpelijk gegevensmodel dat de gegevens daadwerkelijk ontsluit voor analyse, rapportage en dashboarding. Je stemt alles zorgvuldig af met alle betrokkenen en zorgt voor duidelijke specificaties voor de Data Engineers en helpt nadien de BI Specialisten en Data Scientists in het gebruik van de gegevens. Als 'collectief geheugen' rondom de Louwman data sta je ook altijd klaar om vragen te beantwoorden en mensen op weg te helpen in hun 'data journey'.

Wie ben jij?
Je bent als eerste iemand die makkelijk contact maakt met allerlei soorten collega's, zowel uit de business als uit de techniek. Je vindt het leuk om uit te zoeken hoe de 'data puzzel' in elkaar zit en hoe je dit begrijpbaar kan maken. Je vindt zelfstandig je weg van een informatievraag tot een werkend antwoord. Je werkproduct is een datamodel met bijbehorende documentatie, zorgt dat deze geïmplementeerd wordt en zorgt dat het daarna gebruikt wordt en waarde levert voor de organisatie. Je ziet verbanden tussen data uit verschillende hoeken van het bedrijf en zorgt dat data wordt geïntegreerd zodat de Louwman Groep ook steeds meer als groep kan opereren.

We vragen hiervoor:

 • Een HBO of universitair werk- en denkniveau;
 • Minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke functie (informatie analist);
 • Ervaring met data warehouses en/of business intelligence trajecten;
 • Kennis van de kunst van het data modelleren;
 • Vloeiend Nederlands in woord en geschrift.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een salaris tussen de € 4.000 en €5.600 bruto per maand op basis 40 uur per week, afgestemd op jouw kennis en ervaring;
 • De mogelijkheid om hybride te werken en flexibiliteit in je werktijden;
 • Een leuke functie met veel vrijheid je werk in te delen. In een enthousiast en professioneel team (5 directe collega's) waarbij je de mogelijkheid hebt om afwisselend werk te doen voor de verschillende bedrijven binnen de Louwman Group;
 • Gunstige personeelsaankoopregeling voor onze producten (auto's, motorfietsen, fietsen, watersportproducten), accessoires en onderhoud.

Wil jij als Data Specialist meebouwen aan de toekomst van Louwman Group?

Enthousiast geworden?
Reageer dan snel, we ontvangen graag je CV via de solliciteer knop! Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact op met Mark van de Kimmenade via

Werken bij Innovation, Digital & Data

ID&D heeft een brede, verbindende rol binnen Louwman Group. De divisie bestaat uit een bijzondere samenstelling van bedrijven, met de nadruk op samenwerking met andere divisies en werkmaatschappijen.

Sollicitatieproces

 • Heb je interesse in deze functie? Wat leuk dat je bij ons wilt komen werken! Wij nemen binnen 5 werkdagen contact met jou op.

 • Kennismaken

  Wij zijn heel benieuwd naar wie jij bent en waar jij naar op zoek bent. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat jij Louwman leert kennen. Wij hebben vaak aan 1 kennismaking voldoende, waarbij indien nodig een 2e kennismaking plaatsvindt.

 • Aanbieding

  Zijn wij beiden enthousiast na de kennismakingen? Dan ontvang jij van ons een aanbieding om bij Louwman in dienst te komen.

 • Zodra jij akkoord bent met jouw aanbod gaan wij jouw contract in orde maken. Aangezien dit grotendeels digitaal gebeurt, ontvang jij binnen 5 werkdagen jouw contract en mogen wij jou officieel welkom heten bij Louwman!

Leuk dat je geïnteresseerd bent in deze baan! Deel je gegevens met ons en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelData Analist
Indicatie salaris (min – max]4000 – 5600
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheMakelaardij/Vastgoed
LocatieRaamsdonksveer, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://www.louwmangroup.nl/vacature/data-specialist-raamsdonksveer/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.