Customer Success Manager xxllnc 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Customer Success Manager xxllnc 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

 • xxllnc.nl

Customer success manager

 • Landelijk
Sales

Vacature details Solliciteren

Functieomschrijving

Behulpzaam, oplossingsgericht en communicatief sterk. Deze woorden omschrijven de customer success manager die wij zoeken. Heb jij affiniteit met IT en software en zorg jij ervoor dat onze klanten succesvol werken met onze producten? Dan zoeken wij jou!


Over de rol

Binnen xxllnc Zaakgericht zijn wij op zoek naar een customer success manager. In deze functie ben jij veel in gesprek met (semi-)overheidsorganisaties. Als customer success manager is jouw doel: de klanten succesvol laten werken met ons product. Jij bent voor hen dé persoon die antwoord heeft op uitdagende vraagstukken. Jij denkt mee met de klant, zorgt dat de klant tevreden is en alles uit de software kan halen. Het onderhouden van contacten is dus een belangrijk onderdeel van je dagelijkse werk. Heb jij (op termijn) interesse in het geven van demo's bij (potentiële) klanten dan is dit ook een optie.


Je werkzaamheden kunnen onder andere bestaan uit:

 • Contact met bestaande klanten in periodieke overleggen en tussentijds

 • Het signaleren van verkoopkansen bij bestaande klanten;

 • De klantvraag omzetten in een oplossing in samenwerking met de ontwikkelteams;

 • Opzetten en meewerken aan (sales) campagnes;

 • Offertes opstellen en opvolgen.

Vereisten

Over jou

Je bent een ster in het je snel eigen maken van producten en diensten. Je gaat graag met klanten in gesprek en verbindt klantvragen met de mogelijkheden die ons product biedt. Je hebt organisatietalent en denkt in oplossingen. Je bent initiatiefrijk en communicatief sterk. Naast dat je graag zelf op pad gaat, zie je ook wat er aan werk ligt en pak je dit gelijk op.


Beschik jij daarnaast over:

 • HBO werk- en denkniveau;

 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;

 • Affiniteit met IT en software.

We are looking for candidates who are fluent in Dutch.


Onze beloftes

 • Toffe hybride werkplek (zowel vanuit huis als op een van de xxllnc kantoren, zoals Amsterdam) waar we jouw visie en input waarderen;

 • Flexibele werktijden met veel zelfstandigheid;

 • Mogelijkheid tot een leaseauto (onder voorwaarden)

 • Maatschappelijk relevant werk;

 • Doen waar je goed in bent, en je vooral de ruimte geven om daar nóg beter in te worden;

 • Goed arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een marktconform salaris, goede pensioenregeling en diverse opleidingsmogelijkheden.


Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een vast onderdeel van onze indiensttredingsprocedure.


Over ons

xxllnc bestaat uit een groep bedrijven die slimme schaalbare apps maakt voor de (semi-)overheid. Applicaties die ondersteunen bij zaakgericht werken, gegevensintegratie, belastingen, sociale zaken en ruimtelijke ordening. Ook biedt xxllnc klantondersteuning aan in de vorm van consultancy.


Om GovTech naar een hoger niveau te tillen, bouwt xxllnc een ecosysteem waarin alles naadloos met elkaar samenwerkt. De perfecte combinatie van applicaties uit de cloud en ondersteuning door vakprofessionals. Inmiddels is het team ruim 400 man sterk en gevestigd in Hengelo, Amsterdam, Veenendaal en Eindhoven.


Stuur ons een mail (). Bellen of appen mag natuurlijk ook of ).


Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAccountmanager
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieEindhoven, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://jobs.xxllnc.nl/o/customer-success-manager-amsterdam?candidate.cv=&candidate.name=&candidate.email=&candidate.phone=+31&candidate.photo=&candidate.coverLetterFile=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.