Customer Service Medewerker Laboratorium (Chemie) Science at Work Staffing BV 08-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Customer Service Medewerker Laboratorium (Chemie) Science at Work Staffing BV 08-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Als klantenservicemedewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klanten. Jij staat ze te woord, beantwoordt hun vragen en lost eventuele problemen op. Je doet dit door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen om tot een oplossing te komen. Affiniteit met chemie is gewenst omdat je in deze rol vragen van klanten kunt krijgen over chemische producten en processen. Je vindt het leuk om je communicatieve vaardigheden te ontwikkelen en past deze graag toe in jouw werk.

Vacature eisen

Voor deze vacature zijn we op zoek naar iemand met de volgende achtergrond:

 • Een afgeronde opleiding in de richting van laboratoriumonderzoek
 • Affiniteit met chemie is gewenst, je zult hier meer over leren tijdens het inwerktraject
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Een vorige (bij)baan in de horeca, zorg of winkel wordt gezien als een pré
 • Je bent op zoek naar een baan waar je je kennis van het lab kan inzetten maar niet daadwerkelijk op het lab hoeft te staan


Arbeidsvoorwaarden
 • Vaste baan, startend met een jaarcontract
 • Fulltime dienstverband, 32 uur/week kan ook
 • Salaris gebaseerd op ervaring (€2400 - €2800 bruto / maand)
 • Goede bereikbaarheid met zowel OV als eigen vervoer

Over Science@Work
Bij Science@Work komen mensen en wetenschap samen. Onze Talent Acquisition Experts zijn allen een gesprekpartner op niveau met een afgeronde laboratorium en science opleiding. Wij brengen talent en werkgevers samen voor vaste – en tijdelijke banen in geheel Nederland.
Als gespecialiseerde divisie van de internationale recruitment groep Pauwels Consulting, met 1500 professionals in dienst, 20 kantoren in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland, hebben wij een groot bereik en nog grotere branche kennis.
Science@Work staat gelijk aan kwaliteit en kennis. Waarin Science@Work zich verder onderscheidt zijn de nieuwste recruitment technologieën, bevlogen recruiters en aandacht voor mens en milieu. Zo werken wij sneller, efficiënter én groener.

Science@Work werkt voor MLO, HLO en WO professionals in de life sciences, farmacie, voedingsmiddelen, biotechnologie en (petro)chemie in geheel Nederland. Wij bieden vaste en tijdelijke laboratorium en science banen binnen de microbiologie, chemie, analytische chemie, biochemie, sales, quality assurance, medical devices en biomedische laboratorium technologie.

 

FunctietitelCustomer Service Medewerker Logistiek
Indicatie salaris (min – max]2500 – 2700
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensward.ellenbroek@scienceatwork.nl , 31203032120 http://www.scienceatwork.nl
Type contractVast
BrancheChemie/Petrochemie
LocatieAmsterdam, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/XiSFM4X20JdECX2W5UOu

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.