Creatieve Webdeveloper Dan Groove 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Creatieve Webdeveloper Dan Groove 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Company

Agency Diensten

Company

Creatieve Webdeveloper

Stimuleer innovatieve weboplossingen als creatieve webontwikkelaar, waarbij expertise in Figma-ontwerp en Webflow-ontwikkeling worden gecombineerd om projecten van concept tot lancering te leiden, zodat de visies van klanten mooi en functioneel worden gerealiseerd.

NIVEAU

Middle // Senior

SOORT CONTRACT

Full-time

SALARIS

3500-5000

We zijn op zoek naar een creatieve webontwikkelaar die het goed doet op het snijvlak van ontwerp en ontwikkeling. Als je iemand bent die uitblinkt in het maken van visueel verbluffende ontwerpen in Figma en over de technische knowhow beschikt om die ontwerpen tot leven te brengen in Webflow, dan is deze rol iets voor jou. Je speelt een voortrekkersrol bij het omzetten van concepten in realiteit, zodat onze projecten er niet alleen geweldig uitzien, maar ook naadloos functioneren.

Rens Hageman

Hiring Manager

Rens Hageman staand Groove Digital

Vacature:

Creatieve Webdeveloper

In deze rol leid je ontwerpworkshops om te brainstormen en nieuwe ideeën te conceptualiseren, waarbij je volledige ontwerpen en prototypes maakt in Figma. Jouw expertise zal niet alleen van cruciaal belang zijn voor het ontwerp, maar ook voor een soepele overgang van Figma naar Webflow, tot en met de lancering van het project. Als projectleider is uw interactie met klanten cruciaal om hen op de hoogte te houden en ervoor te zorgen dat hun visie nauwkeurig wordt vertaald in het eindproduct. Uw vermogen om projecten van begin tot eind te beheren, waarbij zowel de integriteit van het ontwerp als de technische prestaties in topvorm blijven, is de sleutel tot ons succes.

Key Responsibilities

 • Organiseer en leid design workshop om projecten een kickstart te geven met innovatie.
 • Ontwerp uitgebreide UI/UX-prototypes in Figma, zodat aan de hoge kwaliteitsnormen wordt voldaan.
 • Zet ontwerpen over van Figma naar Webflow, waarbij je toezicht houdt op de ontwikkeling om functionaliteit en ontwerpgetrouwheid te garanderen.
 • Fungeer als de belangrijkste contactpersoon met klanten en zorg voor duidelijke communicatie en tevredenheid gedurende de hele levenscyclus van het project.
 • Implementeer de beste SEO-praktijken tijdens het ontwikkelingsproces om de zichtbaarheid en prestaties van het project te verbeteren.

Deze rol is perfect voor een creatieve geest die graag de uitdaging aangaat om projecten van concept tot lancering te leiden, waarbij artistiek ontwerp wordt gecombineerd met functionele ontwikkeling om websites te creëren die opvallen. Als je een passie hebt om een tastbare impact te maken en nauw samen te werken met klanten om hun visie tot leven te brengen, dan horen we graag van je.

Wat bieden wij

We begrijpen het belang van wat we bieden, niet alleen voor onze klanten, maar ook voor ons team. Als je bij ons komt werken als Creative Web Developer, krijg je niet alleen een baan; je krijgt een platform om je creativiteit te tonen, een team dat groei en innovatie ondersteunt, en een omgeving waarin de balans tussen werk en privéleven belangrijk is. We bieden een marktconforme vergoeding, mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en de vrijheid om te experimenteren en grenzen te verleggen in je werk. Bovendien maak je deel uit van een vooruitstrevend bedrijf dat zich inzet om op de hoogte te blijven van technologie en design.

Twijfel je nog steeds?

Zo ziet werken bij Groove Digital eruit.

Annelie Flims werkend Groove DigitalTeam Groove DigitalJurjen Koning staand achter zijn bureau Groove DigitalWerkplezier bij groove digital

Hard skills

 • Expertise in Figma voor UI/UX-ontwerp, het creëren van prototypes die zowel esthetisch als bruikbaar zijn.
 • Bedreven in Webflow-ontwikkeling, het vertalen van ontwerpen naar functionele websites met oog voor detail.
 • Kennis van SEO toepassingen om de zichtbaarheid en prestaties van de site te optimaliseren.
 • Vermogen om de volledige projectlevenscyclus te beheren, van concept tot lancering, waarbij technische en ontwerpspecificaties worden gewaarborgd.

Soft skills

 • Sterke communicatieve vaardigheden om effectief te kunnen schakelen met klanten en hun visie te vertalen naar technische vereisten.
 • Leiderschapskwaliteiten om projecten te leiden en teamfocus en -motivatie te behouden.
 • Probleemoplossend vermogen om uitdagingen binnen projecten te navigeren en creatieve oplossingen te vinden.
 • Management vaardigheden om meerdere projecten tegelijkertijd te beheren, zorg dragend voor tijdige levering en kwaliteitsnormen.

Wat wij je bieden

Salaris tussen €3500- €5000 Je eigen MacBook van het bedrijf Mogelijkheid om vanuit huis te werken Rieskostenvergoeding Een geweldig team Groovy vibes

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelInteraction Designer
Indicatie salaris (min – max]3500 – 3500
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieAmsterdam, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.groovedigital.agency/nl/career/creatieve-web-developer

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.