Creatieve Talenten NAC Breda 13-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Creatieve Talenten NAC Breda 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Delen:

Creatieve en organisatorische crew gezocht

Bij het organiseren van een grote dragcontest en alles er om heen komt heel veel kijken. Van het uitdenken en werken van themas en opdrachten tot het regelen van sponsoren en prijzen, kandidaat contacten en het maken van promotiematerialen, het organiseren en in goede banen lijden van de overige evenementen, maar ook het begeleiden van kandidaten en contacten onderhouden en leggen met alle betrokkenen zoals sponsoren en kandidaten. Hier kunnen we heel veel handjes en koppies bij gebruiken en daarom zijn we op zoek naar organisatorische en creatieve Talenten die het leuk vinden om meerdere Dragartist events uit te werken en mee te organiseren waaronder de volgende editie van Noord Brabants Dazzling Dragartist. De enige voorwaarden die er zijn: - dat je 18+ bent -liefst woonachtig in de regio Noord Brabant of in de gelegenheid bent om te reizen. - dat je affiniteit(of voldoende ervaring)hebt met LGBTQ+ en/of de entertainment/show industrie. -sociaal en creatief bent. -geen negen tot 5 mentaliteit hebt. heb je interesse of zou je je graag willen aansluiten bij onze crew? Stuur ons dan snel een privebericht of mail ons

Breda, Oosterhout, Roosendaal

Activiteitenbegeleiding

Bestuur & organisatie

Creativiteit & muziek

Beschrijving

Bij het organiseren van een grote dragcontest en alles er om heen komt heel veel kijken. Van het uitdenken en werken van themas en opdrachten tot het regelen van sponsoren en prijzen, kandidaat contacten en het maken van promotiematerialen, het organiseren en in goede banen lijden van de overige evenementen, maar ook het begeleiden van kandidaten en contacten onderhouden en leggen met alle betrokkenen zoals sponsoren en kandidaten.
Hier kunnen we heel veel handjes en koppies bij gebruiken en daarom zijn we op zoek naar organisatorische en creatieve Talenten die het leuk vinden om meerdere Dragartist events uit te werken en mee te organiseren waaronder de volgende editie van Noord Brabants Dazzling Dragartist.
De enige voorwaarden die er zijn:
- dat je 18+ bent
-liefst woonachtig in de regio Noord Brabant of in de gelegenheid bent om te reizen.
- dat je affiniteit(of voldoende ervaring)hebt met LGBTQ+ en/of de entertainment/show industrie.
-sociaal en creatief bent.
-geen negen tot 5 mentaliteit hebt.
heb je interesse of zou je je graag willen aansluiten bij onze crew?
Stuur ons dan snel een privebericht of mail ons

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelEntertainer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 20
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieBreda, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://www.nacvoorelkaar.nl/hulpvragen/353149

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.