Coördinerend Verpleegkundige Palliatieve Zorg Erasmus MC 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Coördinerend Verpleegkundige Palliatieve Zorg Erasmus MC 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Xcontractphoneclocklifelinestethoscopespecialty

   • Wat bieden wij je?

   • Waarom het Erasmus MC?
   • Wat bieden wij je?

 • Coördinerend verpleegkundige Palliatieve Zorg

 • Verpleging en Verzorging

Het werkveld van de coördinerend verpleegkundige palliatieve zorg is zeer afwisselend en intens. Je identificeert patiënten met een palliatieve zorgbehoefte op de afdeling interne oncologie en observeert en registreert gezondheidsproblemen met aandacht voor alle dimensies. Je stemt je interventies af op de situatie van dat moment en de wensen van de oncologische patiënt en diens naasten, hierbij betrek je de artsen. Je zorgt voor proactieve zorgplanning met als doel het welbevinden van de patiënt en diens naasten en de kwaliteit en doelmatigheid van de zorg te verbeteren. Daarnaast voer je consulten uit op andere afdelingen binnen het Erasmus MC als lid van het pijn & palliatieteam en draag je bij aan deskundigheidsbevordering op het gebied van palliatieve zorg in het Erasmus MC.

Binnen de kliniek Interne Oncologie staat de oncologische patiënt centraal. In een dynamische omgeving zet jij je samen met jouw collega's in voor de totale zorg van de patiënt. Als coördinerend verpleegkundige palliatieve zorg coördineer je de zorg voor oncologische patiënten in de palliatieve fase en diens naasten. Je loopt mee met de artsenvisite en bent aanwezig bij gesprekken met patiënten en naasten. Op deze manier werk je actief mee aan het bevorderen en verbeteren van de verleende zorg. Je werkt samen met diverse betrokken disciplines en coördineert eventuele consultvragen. Je neemt actief deel aan diverse mono- en multidisciplinaire besprekingen door deze te coördineren en te zorgen voor adequate inbreng van patiënten.

Je bent sterk in competenties als samenwerkingsgerichtheid, kwaliteitsgerichtheid en nauwkeurigheid. Je vindt het leuk om samen te werken met specialisten en verschillende disciplines. Je bent enthousiast en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

 • Ben je gediplomeerd oncologieverpleegkundige aangevuld met de vervolgopleiding palliatieve zorg.
 • Ben je BIG geregistreerd en heb je minimaal twee jaar relevante werkervaring.
 • Heb je sterke competenties als samenwerkingsgerichtheid, kwaliteitsgerichtheid en nauwkeurigheid.
 • Ben je stressbestendig, integer en betrouwbaar

Bekijk hier de voorwaarden voor indiensttreding bij Erasmus MC.

Wat bieden wij

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 3.746,- en € 5.483,- (schaal 9M) bij een volledige werkweek van 36 uur.
 • Een 13e maand die we in november uitkeren en een persoonlijk reiskostenbudget.
 • Een pensioenverzekering bij het ABP. Wij betalen 70% van je pensioenpremie waardoor je netto salaris hoger uitvalt dan je misschien denkt.
 • Sportfaciliteiten in het Erasmus MC. En heb je een lekke band? Onze fietsenmaker repareert deze graag.

Alle arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Universitair Medische Centra.

Maak van deze vacature jouw nieuwe baan! Solliciteren is zo gedaan via de sollicitatiebutton. Het begint met doen.
Inhoudelijke vragen over de vacature? Pascale Thielemans, sectormanager kliniek Oncologie, beantwoordt deze met plezier via .

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.

Solliciteren? Het begint met doen

1

Solliciteren

Stap 1 - Solliciteren

Enthousiast over deze functie en herken je jezelf in het profiel? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton op deze vacature. Onze recruiter stuurt je direct een ontvangstbevestiging.

2

Selectie

Stap 2 - Selectie

We laten je zo snel mogelijk weten of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

3

Gesprek

Stap 3 - Gesprek

Je bent uitgenodigd voor een gesprek, mooi! In dit eerste gesprek leren we elkaar kennen en kijken we of we bij elkaar passen. Ook kun jij een goed beeld vormen van de functie, de afdeling en het Erasmus MC. Als het gesprek positief verloopt, volgt er vaak nog een tweede gesprek.

4

Arbeidsvoorwaarden

Stap 4 - Arbeidsvoorwaarden

Gefeliciteerd! Je bent aangenomen. Je toekomstige leidinggevende bespreekt het salaris en het dienstverband met je. Ook krijg je meer informatie over onze overige arbeidsvoorwaarden.

5

Aan de slag

Stap 5 - Aan de slag

Het is zover: je eerste werkdag! Leuk dat je bij ons aan de slag gaat. Je wordt ontvangen door je nieuwe afdeling en krijgt daar alle informatie die je nodig hebt. Heel veel werkplezier bij het Erasmus MC!

Rodger Takken
Recruiter

Rodger Takken

Lees de ervaringen van onze collega's

Sander, verpleegkundige HPB

Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen: in zorg, onderwijs en onderzoek

Wij zijn geworteld in Rotterdam en werken in een prachtige state-of-the-art omgeving. Met toewijding en passie werken we aan het verbeteren van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen. Dit bereiken we met een verscheidenheid aan talent en kennis. We hechten aan diversiteit en gelijke kansen voor iedereen. Een inclusieve werkomgeving, waarin iedereen er mag zijn.

Solliciteer voor Coördinerend verpleegkundige Palliatieve Zorg

Verzenden

Vragen over werken bij Erasmus MC?

Neem contact op met ons team Recruitment.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelOncologie Verpleegkundige
Indicatie salaris (min – max]3746 – 5483
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 28
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieRotterdam, Zuid-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijerasmusmc.nl/vacature/98641/coordinerend-verpleegkundige-palliatieve-zorg-18.17.24.tddh

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.