Coördinerend Begeleider Ouderen Philadelphia Zorg 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Coördinerend Begeleider Ouderen Philadelphia Zorg 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Coördinerend begeleider ouderen met verstandelijke beperking in Zwijndrecht

Voor locatie t'Anker in Zwijndrecht zoeken wij een coördinerend begeleider voor 18-28 uur per week.
Ben jij organisatorisch sterk en goed in lijnen uitzetten voor het team? Maak jij graag ondersteuningsplannen en ondersteun jij onze ouder wordende bewoners bij het vormgeven van hun leven? Wij bieden je een dynamische baan waarbij geen dag hetzelfde is!

Jouw werkplek
Als coördinerend begeleider ouderen werk je mee op de werkvloer en kom je te werken in een gedreven en enthousiast team met 14 collega's. Het appartementencomplex 't Anker in Zwijndrecht is goed bereikbaar per fiets, auto of OV. Je kunt gratis parkeren voor de deur. Op 't Anker wonen 16 ouder wordende (leeftijd 50+) bewoners met een verstandelijke beperking. Het gebouw heeft vier verdiepingen waarbij 4 bewoners per verdieping wonen. Iedere bewoner heeft zijn eigen studio en op elke etage is er een gezellige huiskamer. Een idee krijgen van de doelgroep ouderen? Bekijk deze video .

Over jou
Je kan goed organiseren, het overzicht bewaren en prioriteiten stellen. Je bent benaderbaar, sterk in communiceren op alle niveaus en stelt de belangen en het geluk van de bewoner voorop. Je kan schriftelijk goed formuleren en werkt vlot in computerprogramma's zoals Word, Outlook en het ECD. Je staat stevig in je schoenen en doet wat je belooft. Samen met het team en de bewoners creëer je een plezierige en veilige leefomgeving. Je kunt goed omgaan met de groepsdynamiek die er is met verschillende mensen. Je gaat proactief te werk, toont lef en denkt in mogelijkheden. Ook beschik je over een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen. Mensen voelen zich snel op hun gemak in jouw bijzijn, zowel cliënten, familie als collega's.
Je hebt:

 • minimaal een afgeronde mbo niveau 4 of hbo-opleiding op het gebied van Zorg en Welzijn;
 • interesse in of ervaring met het werken met cliënten met een licht verstandelijke beperking;
 • affiniteit met regelarme zorg en zelforganisatie.

Je werkt in onregelmatige diensten en ziet in elke dag-, avond-, en weekenddienst een kans om er te zijn en iets te betekenen voor de cliënt.

Wat bieden wij

We ondersteunen elke dag meer dan 9.500 cliënten bij het leiden van hun eigen leven en durven los te laten als het kan. We wijken van de gebaande paden af als dat in het belang is van de cliënt. Dat doen we met liefde, lef en meesterschap.

Bij Philadelphia halen we het beste uit elkaar. Daarom zorgen wij voor:

 • de ruimte om met je team zelf organiserend te werken;
 • een brutosalaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €2617,00 en maximaal €3535,00 (FWG 40) bij een fulltime dienstverband van 36 uur, gebaseerd op je ervaring en opleiding. En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag;
 • een contract voor bepaalde tijd, bij gebleken geschiktheid zetten we die graag om naar onbepaalde tijd;
 • volop ruimte voor eigen inbreng en het ontwikkelen van jouw talenten, je werkt mee aan projecten en activiteiten;
 • faciliteiten om goed in je vel te zitten. Van opvangteam en leefstijlchecks tot timemanagement, trainingen en coaching, kies wat je nodig hebt;
 • korting op uitjes en een interessante laptop- en fietsregeling of vergoeding van je sportschool abonnement.

Jouw uitdaging
Elke werkdag is anders en heeft zijn eigen dynamiek en mooie momenten. Jij bent er voor de bewoners, jij betekent écht iets voor ze:

 • je coördineert het zorgproces op de locatie, maakt ondersteuningsplannen en zet de lijnen uit voor het team;
 • je draagt verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van zorg en begeleiding;
 • je ondersteunt de bewoners bij het maken van hun eigen keuzes en helpt hen zelfstandig te zijn.

Als coördinerend begeleider organiseer je alles wat er voor jouw cliënten op medisch en administratief vlak geregeld moet worden. In de omgang met collega's heb je een coachende en faciliterende rol. Je weet je een goede werksfeer te creëren waarbij positiviteit en openheid voorop staan.
Echt iets voor jou?
Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit uiterlijk 22 mei 2024. Het vacaturenummer is 4697.
Bel dan met , Manager Zorg & Begeleiding, op telefoonnummer .


We heten je van harte welkom bij Philadelphia om wie je bent. We zijn nieuwsgierig naar jouw kijk op het leven. Want juist alle verschillende perspectieven, achtergronden, geaardheden en inzichten samen maken dat we cliënten optimaal kunnen ondersteunen.


Heb je nog algemene vragen?

Kijk hier voor de contact gegevens van de regio recruiter.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Het recruitmentteam van Philadelphia werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.

Coördinerend begeleider ouderen met verstandelijke beperking in Zwijndrecht

Adres

't Anker, 117, 3332 BP, Zwijndrecht


8 - 13 uren, 14 - 19 uren, 26 - 31 uren, 20 - 25 uren

mbo niveau 4

FWG 40 (min € 2672,- en max € 3606,-)

Sluitingsdatum 22 mei 2024

Vacaturenummer: 4886

Marja Welman
Regionale Recruiter

Stuur WhatsApp
[javascript protected email address]

Delen

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBegeleider
Indicatie salaris (min – max]2617 – 3535
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)26 – 26
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheLandbouw/Bosbouw/Visserij
LocatieZwijndrecht, Zuid-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenvoorphiladelphia.nl/vacatures/co%C3%B6rdinerend-begeleider-ouderen-met-verstandelijke-beperking-in-zwijndrecht

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.