Coördinator PostNL 13-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Coördinator PostNL 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Alles over Operatie

Geplaatst op 6 mei 2024

Coördinator Controlroom Groot Vervoer

  • Den Haag
  • 37 uur per week
  • Junior/medior/senior
  • HBO/WO
  • Logistiek
  • € 3252 - € 4927 per maand

Met je team zorg je voor een optimale (digitale) vervoersoplossing voor de transportbehoefte van onze klanten. Je houdt van aanpakken en hebt de drive om continu te verbeteren.

Coördinator Controlroom Groot Vervoer

Daarom kies je als Coördinator Controlroom Groot Vervoer voor PostNL

Zichtbaar werk:
Je bent verantwoordelijk voor het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit, milieu en veiligheid en gezond werken binnen PostNL Transport Services. Tijdens jouw werkzaamheden ben jij de spil waar het om draait en maak jij samen met je team het verschil voor onze klant. Mogelijke problemen in het proces worden door jou onderkent en voorkomen.
Uitdaging:

Je speelt een cruciale rol bij het uitvoeren van alle orders door onze vrachtwagen chauffeurs binnen het door PostNL vastgestelde beleid en procedures om zodoende te voldoen aan de wettelijke eisen en interne standaarden op het gebied van kwaliteit, milieu, veilig en gezond werken.

Goede sfeer:

Je werkt samen met collega's die snel beslissingen kunnen maken, kansen durven te pakken en elkaar vooruit helpen.

Vrijheid :

Je ben werkzaam in het Hoofdkantoor van PostNL, in een mooie ruime Controlroom, direct naast NS station Hollands Spoor. Dit is de werkplek waar jij met je team het verschil maakt vanuit de businessunit Transportservices voor onze interne en externe klanten. Je vult jouw functie en werktijden in samen met je collega regisseurs in een dynamisch 24/7 proces
Verantwoordelijkheid

Je zorgt samen met de directe collega's maar zeker ook met andere stakeholders dat er een uitstekende kwaliteit wordt geleverd door onze chauffeurs in Nederland en België. Uiteraard volgens door PostNL gestelde eisen, die tevens voldoen aan wet- en regelgeving en de ISO normen voor kwaliteit, milieu en veilig en gezond werken.

Ontwikkelkansen:
Je krijgt volop mogelijkheden om opleidingstrajecten te volgen en op termijn door te groeien naar andere functies of afdelingen binnen PostNL.

Dit is jouw rol

Je verzorgt de controlroom-rapportages van, over en voor de gehele keten. Vanuit deze rapportages maak je de backoffice analyses, constateer je verbeterpunten en adviseer je de desbetreffende opdrachtgever. Bij het dynamische proces in de Controlroom hoort ook het waarborgen van een up-to-date bezetting. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de roosters, maar ook voor de werving en selectie van (jr.) operators en uitzendkrachten.
Een aantal werkzaamheden die bij de functie horen zijn:
• Je voert de regie tijdens je shift over het operationele transportproces.
• Je draagt zorg voor een proactieve terugkoppeling richting de opdrachtgevers m.b.t. uitgezette acties;
• Naast het afstemmen met je collega regisseurs, bespreek je de impact van de eventuele incidenten met de planning, inkoop, (t.a.v. uitbesteed

vervoer), en Operations, (t.a.v. eigen vervoer).
• Je bent nieuwsgierig en je hebt interesse voor data, maar zoekt ook de samenwerking tussen afdelingen, binnen en buiten transport.
• Kwaliteit, tijdigheid en kosten zijn belangrijke KPI's .

Jouw collega's

In de functie van regisseur Controlroom Transport werk je binnen de Controlroom Transport samen met 3 collega regisseurs en 16 operators en ben je onderdeel van de afdeling Controlroom Transport Services.

Hier kom je terecht

W ij zijn Post NL . E n samen met jou blijven we de favoriete bezorger. Dagelijks maken we 1,2 miljoen mensen blij met het bezorgen van bijzondere momenten. Dat kunnen we alleen dankzij jou en ons team mogelijk maken.

Dit bezorgen we jou

Een functie vol vernieuwing en werk dat je letterlijk in elke straat in Nederland terugziet. Bij PostNL willen we uitgroeien tot het logistieke e-commerceplatform van de toekomst. Zodat we nog slimmer, sneller en beter bijzondere momenten bezorgen. Jouw mentaliteit en onze uitdaging, bij ons breng je het samen. Daarbij kun je rekenen op een mooi pakket met arbeidsvoorwaarden. De top vijf benefits van jouw functie zijn:

• Een salaris in schaal 9 van minimaal € 3.019,52 tot maximaal € 4.927,= bruto per maand bij 39,25 uur per week;
• 8% vakantiegeld en 25 vrije dagen als je fulltime werkt;
• Een pensioen via ons eigen PostNL pensioenfonds;
• Naast een reiskostenvergoeding, krijg je ook een 24/7 parkeerplek in de nabije Q-Park
• Een laptop en een smartphone

Dit breng je mee

• Je beschikt over een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau;
• Interesse voor het analyseren en interpreteren van data;
• Leidinggevende ervaring binnen logistieke procesvoering is een pre
• Je signaleert afwijkingen en je bent hierbij alert en besluitvaardig. daarnaast ben je in staat om structuur aan te brengen;
• Je bent verbindend
• Werken in wisselende diensten en weekenden is voor jou geen probleem

Je kunt solliciteren met een korte krachtige motivatie en jouw CV tot en met 16 mei 2024.
• Liever eerst een kop koffie of thee met ons drinken om meer te weten te komen over de functie of PostNL? Dat kan! Bel of mail met de recruiter. Dan plannen we direct een afspraak.
Hierbij vragen we je om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Ook gaan we je referenties na en doen we mogelijk een maatwerkonderzoek.
• Wij zoeken zelf naar nieuwe collega's die samen met ons willen bouwen aan het PostNL van de toekomst. Post van wervingsbureaus sturen we daarom retour.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelZorgcoördinator
Indicatie salaris (min – max]3019 – 4927
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)39 – 39
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheTransport/Opslag/Distributie
Locaties-Gravenhage, Zuid-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.postnl.nl/werkenbij/vacatures-voor-hbo-en-wo/coordinator-controlroom-groot-vervoer-48346/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.