Coördinator Installatieteams Zonneplan 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Coördinator Installatieteams Zonneplan 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Afdeling Operations

Zwolle

Fulltime

Als werkvoorbereider ben jij degene die ervoor zorgt dat de dak plannen, die onze Sales collega's verkopen, ook daadwerkelijk op het dak van de klant komen. We installeren in heel Nederland en hebben dan ook door heel Nederland installatieteams, als werkvoorbereider wordt jij verantwoordelijk voor een eigen aantal teams. Dankzij jou gaan zij altijd goed voorbereid én met de juiste spullen op pad, zodat de installatie soepel verloopt en de klant binnen no-time een fantastische zonnepanelen-, laadpaal- of thuisbatterij-installatie heeft.

Jouw uitdaging

Als werkvoorbereider ben jij de spil in het voorbereidingsproces van onze installatieteams. Je hebt regelmatig contact met diverse afdelingen, zoals Sales en Customer Support, om technische vraagstukken op te lossen. Wat zorgt voor een afwisselende en uitdagende rol.

Na klantgoedkeuring op een offerte, ben jij namelijk verantwoordelijk voor een gedetailleerde voorbereiding op de installatiedag. Je beslist hoe de monteurs én materialen, op een veilige manier, het dak kunnen bereiken, zoals via een steiger, hoogwerker of ladder en welke spullen ze nodig hebben voor de installatie van de laadpaal of thuisbatterij. Hierdoor zijn de teams goed uitgerust en leveren ze kwaliteit. Omdat we doorgaans niet vooraf schouwen, kunnen situaties op locatie variëren. Zodra dit gebeurd coördineer jij de installatieteams op afstand en vind je oplossingen met als doel altijd 100% klanttevredenheid. Wij streven namelijk naar de beste klantbeleving met als kernwaarde 'First Time Right'. Jij zorgt, samen met jouw teams, voor het bereiken van dit doel. Waar verbetering mogelijk is, initieer je dit en voer je het uit.

Wat wij bieden

 • Een uitdagende en technische functie binnen een duurzaam bedrijf met grote groeiplannen;
 • Een passend salaris tussen de €2.700,- en €3.500, hierin kijken we naar de ervaring die je met je meebrengt;
 • Verder bouw je, op basis van een werkweek van 40 uur, 29 vakantiedagen per kalenderjaar op, waarvan je er vier kunt inzetten als korting op je sport abonnement, korting op maaltijdboxen of als boost voor je mentale gezondheid;
 • Reiskostenvergoeding; reis je met het OV? Dan krijg je van ons jouw traject vergoed en een échte Zonneplan fiets. Reis je liever met de auto? Dan krijg je een kilometervergoeding;
 • Een duurzaamheidskorting op de fysieke producten van Zonneplan voor jou en je familie;
 • Ruimte om jouw plannen en ideeën te laten schitteren, zowel intern als extern;
 • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Er is geen beperking qua tijd of budget, met een goed onderbouwd idee zijn wij snel mee te krijgen;
 • Een super gedreven team met een mooie ambitie voor de aankomende jaren.

Wat wij van jou verwachten

 • Je hebt een hbo opleiding afgerond in de richting van Elektrotechniek of Technische Bedrijfskunde;
 • Je bent enthousiast over het helpen van klanten bij het inplannen van hun installatie dag;
 • Je hebt een sterk procesmatig inzicht en kunt snel ons zelfplanningssysteem begrijpen;
 • Je bent innovatief en gericht op het verhogen van klanttevredenheid door ons plansysteem te verbeteren;
 • Ook onder druk houd je overzicht en zorg je ervoor dat de planning efficiënt blijft lopen.

Heb je vragen over de vacature Coördinator Installatieteams? Bel of mail Romée via 088 020 3012 of , hij helpt je graag verder.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelService Coördinator
Indicatie salaris (min – max]2700 – 3500
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAccountancy
LocatieZwolle, Overijssel,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijzonneplan.nl/vacatures/coordinator-installatieteams?id=a228eb528dda39cc3c3519602a35b516

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.