Cookie Beleid VV Voetbalvereniging Oudehaske (V.V.O.) 13-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Cookie Beleid VV Voetbalvereniging Oudehaske (V.V.O.) 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Algemeen
Het bestuur van v.v. Oudehaske is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen onze voetbalclub, alsmede de uitvoering van het beleid. Binnen het bestuur zijn diverse taken toegewezen aan een verantwoordelijk actiehouder. Deze fungeert daarvoor als eerste aanspreekpunt (contact).

Wat doen we?
De hoofdtaak van het hoofdbestuur van v.v. Oudehaske is leiding geven aan de vereniging. Zij draagt er zorg voor dat de sport, zowel prestatief als recreatief, kan worden beoefend en dat de sportiviteit in teamverband wordt beoefend en uitgedragen.
In algemene zin houdt het bestuur zich bezig met: onderhouden van de contacten met de gemeente en omringende voetbalverenigingen, financiële aspecten van de vereniging, ledenadministratie, wedstrijdsecretariaat en overige technische zaken. Maandelijks komt het bestuur bij elkaar met de leden van het bestuur om de voortgang van bovengenoemde zaken te bespreken.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelScheidsrechterscoördinator
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheSport/Recreatie/Toerisme
LocatieOudehaske, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.vvoudehaske.nl/232/algemeen/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.