Controller Segment Opleidingen 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Controller Segment Opleidingen 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Docent Bedrijfsvoering Sociaal Domein

Wat bieden wij?

We staan met ons scholingsaanbod midden in de actualiteit. Alle ontwikkelingen vertalen wij in praktijkgerichte scholing. De toepasbaarheid van de informatie die wij aandragen staat centraal. Daarbij zijn wij gericht op het versterken van de persoonlijke effectiviteit van onze deelnemers. Dit realiseren we doordat we gebruik maken van topdocenten die op freelance basis aan ons verbonden zijn en die dagelijks werkzaam zijn bij gemeenten waardoor ze de dagelijkse problematieken van gemeenten kennen. Daarnaast zijn wij druk bezig om een digitale slag te slaan, waarbij we inhoudelijke ondersteuning nodig hebben van experts uit het vakgebied. We barsten van ambities en willen starten met nieuwe cursussen en leergangen. Om dit te verwezenlijken zijn wij op zoek naar een nieuwe docent op het gebied van het sociaal domein.

Wat ga je doen?

Kennis overdragen aan cursisten die werkzaam zijn bij de (gemeentelijke) overheid.

Jij vindt het leuk om je kennis en ervaring te delen door hierover cursussen te geven, mee te denken over nieuwe cursussen of deze zelf te ontwikkelen. Heb je al ervaring in het verzorgen van cursussen, dan is dat mooi meegenomen, maar het is geen voorwaarde. Wij helpen je graag om je het lesgeven eigen te maken.

Wat zoeken we?

Jij hebt als Controller of Manager Bedrijfsvoering een stevige ervaring op gebied van het Sociaal Domein in een gemeentelijke organisatie. Jij kunt daardoor de relatie leggen tussen

 • De inhoud van het Sociaal Domein (Jeugdwet, WMO, Participatiewet en passend onderwijs)
 • De bedrijfsvoering binnen het Sociaal Domein
 • De Politiek (kaderstelling maar ook zorg versus financiële middelen)
 • De planning en controlproducten (monitoring, sturing en verantwoording)

Je begrijpt hoe de processen binnen het sociaal domein lopen, dus van het opleggen van een beschikking tot aan het vaststellen van de prestatielevering. Je hebt een scherp beeld van de rolverdeling tussen beleid, front- en backoffice (administratie) maar ook die tussen het sociaal domein en financiën. Je kent de belangrijkste risico's binnen het sociaal domein en bent bekend met de ontwikkelingen die nog op gemeenten afkomen.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent digitaal vaardig. Wij geven niet alleen fysieke bijeenkomsten, maar geven onze trainingen ook vorm via E-Learning, digitale leeromgevingen en video's (essentials).
 • Bereid om minimaal 10 keer per jaar een dag training voor ons te geven.
 • Zelf tijd te investeren zodat wij in jou kunnen investeren (denk aan de didactische training of het inwerktraject).
 • Je bent proactief, op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en denkt graag met ons mee om ons aanbod actueel te houden.
 • Je bent 2 a 3 keer per jaar beschikbaar voor een productontwikkeloverleg, waarbij we zoeken naar kansen binnen het vakgebied.

Interesse? Stuur je reactie inclusief cv naar , via of bel naar Wendy via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelController
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractFreelance
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieLeusden, Utrecht,Nederland
Soliciteer directhttps://www.segment.nl/segment/Vacatures/33/docent-bedrijfsvoering-sociaal-domein

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.