Consultant Maintenance & Reliability Engineer Vector Maintenance Management 13-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Consultant Maintenance & Reliability Engineer Vector Maintenance Management 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

VectorMM

VectorMM streeft een solide groei na waarbij het behoud van onze hoge kwaliteitsnorm altijd voorop staat.

Junior ILS Engineer (0,8 - 1,0 Fte)

Tijdens dit dienstverband zal je in eerste instantie worden ingezet als Junior ILS Engineer bij een van onze opdrachtgevers, de Koninklijke Marine, afdeling DMI / SWS in Den Helder. De DMI heeft tot taak het onderhouden van (wapen)systemen van de Koninklijke Marine en is betrokken bij de gehele levensduur van een schip of systeem. Van nieuwbouw, onderhoud tot aan afstoting. De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen de Techniekgroep Sensor en Wapensystemen (TG SWS), cluster onderwatertechniek. Het hoofddoel van de TG SWS is ervoor zorgen dat het materieel waarvoor de techniekgroep verantwoordelijk is, op elk moment gereed is om te gebruiken.

Projectleider Maintenance Improvement bij VectorMM (32-40 uur)

Als projectleider "Maintenance Improvement" ligt jouw belangrijkste focus op het optimaliseren van periodieke onderhouds- en inspectieprocessen voor technische installaties bij onze klanten. Je vertrekt veelal vanuit de onderhouds- en inspectietaken in het Computerised Maintenance Management System (CMMS) van de klant. Naast het verbeteren van de inhoud van deze taken, werk je aan het afstemmen van CMMS-functionaliteiten op de bedrijfsprocessen (workflow) om de algehele bedrijfsvoering te optimaliseren.

Als Maintenance Engineer is je belangrijkste focus het waarborgen en verbeteren van de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van technische installaties. Je verantwoordelijkheden omvatten het bijwerken en verbeteren van onderhoudsgegevens in een CMMS-systeem zoals Maximo of SAP. Met jouw expertise werk je aan het verbeteren van kwaliteit, resultaten, betrouwbaarheid en beschikbaarheid. Je leidt diverse verbeterprojecten, optimaliseert taakomschrijvingen voor inspecties en preventief onderhoud. Als maintenance engineer werk je bij VectorMM en word je projectmatig ingezet bij verschillende opdrachtgevers.

Als Junior Technisch Bedrijfskundige met IT & BI affiniteit bij VectorMM (32-40 uur) nemen we je mee op een van onze interessante projecten bij een van onze aansprekende opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers werken met een grote diversiteit aan informatiesystemen waar hun waardevolle data in verwerkt wordt. Je gaat jouw kennis en ervaring toepassen op het gebied van analyse van betrouwbaarheid en efficiëntie van machines, de efficiënte uitvoering van het werk en werkstroom beheersing. Je bent gericht op de doelstellingen van onze klant, de installatie-eigenaar; veilig, aantoonbaar en kosten efficiënt opereren. Met jouw dashboards en rapportages zorg je ervoor dat men blijvend grip houdt op de bedrijfsprocessen. Jij hebt een achtergrond in het vakgebied Business IT, data analytics, data engineering of business analist. Je weet op hoofdlijnen hoe je data uit systemen ontsluit uit klassieke ERP systemen en databases doorgrond. Met de hulp van een ervaren collega-coach zorgen we ervoor dat jezelf snel professioneel verder zult ontwikkelen.

Als Reliability Engineer richt je je voornamelijk op betrouwbaarheid en efficiëntie van machines, de efficiënte uitvoering van het werk en werkstroom beheersing. Je zorgt voor een georganiseerde analyse en betrekt hier de juiste competenties bij om tot een gedegen conclusie te komen. Alles om ervoor te zorgen dat de doelstellingen van de asset owner behaald worden; veilig, aantoonbaar en kosten efficiënt. Je zult projectmatig werken, rapportages gaan opstellen en houdt de voortgang in gaten.

Zie je nog geen geschikte vacature en wil je toch graag bij VectorMM werken? Wij nodigen je van harte uit om direct online te solliciteren.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMaintenance Consultant
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheChemie/Petrochemie
LocatieDen Helder, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://vectormm.nl/vacatures/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.