Consultant Informatiebeveiliging kleine organisatie CareerValue 12-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Consultant Informatiebeveiliging kleine organisatie CareerValue 12-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Doe mee met een toonaangevende organisatie die gespecialiseerd is in informatiebeveiliging en risicobeheer. De diensten omvatten Information Security, Business Continuity en risicoanalyses in de Azure-cloud en/of AWS Cloud.

Ze zoeken consultants met ervaring in risicoanalyses, kennis van Azure en AWS cloud, en begrip van IT-processen. Of je nu junior of senior bent, zij hebben een plek voor jou! Werk op projectbasis (Consultancy), met salarissen variërend van € 3.000 tot € 6.000.

Vacature eisen

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière?

Wij zoeken iemand met hbo-werk- en denkniveau en relevante consultancy-ervaring. Als jij uitblinkt in communicatieve vaardigheden en een echte teamspeler bent, willen wij jou graag ontmoeten.

Het bezit van certificaten zoals SANS, CISM, CISSP of vergelijkbaar is een pluspunt. Beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal, zowel gesproken als geschreven, is essentieel.


Arbeidsvoorwaarden

Hier profiteer je van aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 50:50 pensioenregeling. Je krijgt 25 vrije dagen en kunt extra dagen bijkopen.

Ze bieden verschillende reiskostenvergoedingen, of je nu met het openbaar vervoer reist, jouw eigen vervoer gebruikt of een leaseauto hebt. Bovendien kun je variabele bonussen verdienen op basis van je gewerkte uren. Met hun studieregeling worden bedrijfsgerelateerde trainingen vergoed, en je hebt de mogelijkheid om certificaten te behalen.

Voor meer informatie, neem contact op met Mika Tonissen via mika@careervalue.nl


Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Mika Tonissen of mail uw CV naar: mika@careervalue.nl.

 

FunctietitelIam Consultant
Indicatie salaris (min – max]4000 – 5000
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensjobs@careervalue.nl , 088-8833060 http://www.careervalue.nl
Type contractVast
BrancheICT
LocatieHilversum, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/TiV75ET20KOnJTc283n

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.