Consultant Dag1 13-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Consultant Dag1 13-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Maak impact als consultant en beheer jouw eigen klantportfolio als het gezicht van dit bedrijf. Met wekelijkse klantafspraken, zowel op locatie als via teams/telefonisch, verzamel jij alle benodigde gegevens van de klant, zodat onze interne teams aan de slag kunnen met kostenbesparingen en subsidieaanvragen. Je hebt inhoudelijke kennis van de dienstverlening en werkwijze (verkregen door jouw inwerktraject van 3-9 maanden), waardoor je de klant goed kunt informeren en vragen kunt beantwoorden. In deze rol heb je de vrijheid om je eigen agenda en afspraken in te plannen en je werkt zelfstandig en neemt initiatief. Als consultant schakel je voortdurend tussen klanten en ben je verantwoordelijk voor het bewaken van deadlines.

Een gestructureerde administratie vormt de sleutel tot succes in jouw rol, waarbij je zorgvuldig de voortgang van opdrachten bewaakt en een belangrijke rol speelt bij de verwerking vanaf het begin tot aan de facturatie. Dankzij jouw focus op langdurige klantrelaties bouw je een solide klantportfolio op.

Vacature eisen

  • Beschik jij over een hbo werk- en denkniveau?
  • Heb je minimaal 2-3 jaar werkervaring en een ambitieuze instelling?
  • Sta jij bekend om je resultaatgerichtheid en nauwkeurige aanpak?
  • Heb je een commerciële mindset en de flexibiliteit om veel onderweg te zijn voor klantafspraken?
  • In het bezit van Rijbewijs B

Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Sluit je aan bij dit team waarin persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staan. Ontdek de mogelijkheden om het verschil te maken en geniet van de vrijheid om zowel op locatie als thuis te werken. Deze organisatie biedt een inspirerende werkomgeving waarin jouw talenten volledig tot hun recht komen. Waar wacht je nog op? Start jouw succesverhaal bij deze HR-Specialist!

 

FunctietitelStreamserve Consultant
Indicatie salaris (min – max]2750 – 3500
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensorhan.cicek@dag1.nl , 030-7009765 http://www.dag1.nl
Type contractTijdelijk
BrancheAdvies/Consultancy
LocatieSoesterberg, Utrecht,Nederland
Soliciteer directhttps://banners.recruitmenttechnologies.com/adnetwork/servlet/advertBeans.TrackingServlet?seid=146438612&t=101&cid=DAGN-NL&vid=HK.7102

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.