Commercieel projectmanager Driessen 13-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Commercieel projectmanager Driessen 13-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Ben jij commercieel ingesteld? Beschik je daarnaast over een sterk analytisch vermogen en zie jij het wel zitten om aan de slag te gaan als projectmanager en mee te bouwen aan de groei van Driessen? Lees dan snel verder!

Als commercieel projectmanager draag je direct bij aan de groei en ontwikkeling van Driessen. Dit doe je door commerciële projecten van a tot z op te zetten, te begeleiden en te implementeren. Denk hierbij aan het verbeteren van processen en het implementeren van nieuw beleid of het ontwikkelen van nieuwe vormen van dienstverlening. Deze projecten zijn meestal geïnitieerd vanuit directie of het managementteam. In jouw rol als projectmanager ondersteun je de directie bij het verder ontwikkelen van onze dienstverlening en ben je een belangrijke schakel in het succes van Driessen.

Je maakt onderdeel uit van het team marketing en business development bestaande uit 14 andere collega’s. Verder val je onder de verantwoordelijkheid van de manager marketing & business development en schakel je regelmatig inhoudelijk met de directie van Driessen of andere leden van het managementteam.

Wat ga je doen?
Eigenlijk is nog niet precies te zeggen welke projecten je concreet gaat doen, want projecten komen en gaan voor jou als projectmanager. Een ding is echter zeker, je hoeft niet stil te zitten. Want Driessen is geen organisatie met een gebrek aan ideeën en ambitie. En deze ga jij mede tot wasdom laten komen. Het vijfjarig koersplan van Driessen, met daarin o.a. plannen voor nieuwe vormen van dienstverlening, vormt daarbij een belangrijk uitgangspunt. Hieronder een greep uit je taken en werkzaamheden:

 • Definiëren van de projectopdracht door het concreet inventariseren van de vraagstelling.
 • Uitwerken, coördineren en bewaken van de uitvoering van het projectplan.
 • Draagvlak en betrokkenheid creëren bij interne stakeholders door hen te informeren over de inhoud en voortgang van het project en te fungeren als eerste aanspreekpunt.
 • Afhankelijk van het project aansturen van één of meerdere projectteams.
 • Implementeren en evalueren van het project.
 • (Pro-)actief meedenken in nieuwe vormen van dienstverlening en innovatieve ideeën delen met de directie en management.
 • Signaleren van kansen, risico’s en verbetermogelijkheden in de dienstverlening en/of bedrijfsvoering van Driessen.

Wat vragen wij?
 • Academisch werk- of denkniveau.
 • Je beschikt over relevante werkervaring in een projectmatige functie.
 • Je bent analytisch, kwaliteitsgericht en commercieel ingesteld.
 • Je bent in staat om zelfstandig innovatieve projecten op te zetten, aan te sturen en hierbij collega’s te betrekken om gezamenlijke doelen te bereiken.
 • Je beschikt over een helicopterview en je kunt snel schakelen en verbanden zien.
 • Je bent sterk in het onderhouden van de interne relaties (met veel verschillende stakeholders) en in het creëren van draagvlak in de uitvoering van projecten.
 • Je bent kritisch en gedreven om te ondersteunen in de verdere opbouw van de organisatie en kunt goed afwegingen maken in het belang van de organisatie.
 • Je bent communicatief en redactioneel sterk.

Wat bieden wij?
 • Een functie voor 32 tot 40 uur per week op een afdeling die volop aan het groeien is.
 • Een bruto maandsalaris tussen €3.500 en €5.000 op basis van een 40-urige werkweek (inschaling op basis van relevante kennis en ervaring) én daarbovenop nog een 13e maand.
 • Een goede werk-privé balans vinden we belangrijk. Daarom ontvang je (op fulltime basis) ruim 28 vakantiedagen om lekker te ontspannen.
 • Een laptop, iPhone en de mogelijkheid tot hybride werken, waaronder flexibele werktijden en een combinatie van thuis en op kantoor werken.
 • Een inspirerende en innovatieve werkomgeving. Driessen is namelijk gevestigd op de Brainport Human Campus in Helmond; een bruisende locatie die verbinding stimuleert en bestaat uit meerdere panden met een eigen (sociale) koffiebar. Ook voorzien we je iedere werkdag van een gratis verzorgde lunch en vers fruit in onze gezellige brasserie. Klik hier om alvast een indruk te krijgen van je nieuwe werkplek.
 • Een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling, collectiviteitskorting op diverse verzekeringen en korting op een sportabonnement.
 • Een gaaf 3-daags onboarding programma op onze Brainport Human Campus; om Driessen, onze dienstverlening en jouw nieuwe collega's goed te leren kennen. Bovendien mag je van ons een gedegen inwerktraject verwachten.
 • Een informele en laagdrempelige werksfeer waarin jij je zeker snel thuis zal voelen.
 • Driessen Groep is al meerdere jaren op rij bekroond met het keurmerk van beste werkgever (World-class Workplace).

Over Driessen
Bij Driessen zetten we elke dag alles op alles om mensen die binnen de publieke sector willen werken te verbinden aan werk. Elke dag opnieuw maken wij met veel enthousiasme en expertise het verschil bij onze opdrachtgevers, uitzendkrachten en kandidaten. We werken vanuit verschillende locaties in het land voor prachtige opdrachtgevers, waaronder gemeenten, (rijks-)overheidsinstanties, provincies en waterschappen. Jaarlijks zijn er in het hele land zo’n 15.000 talenten via ons aan het werk die op hun beurt weer miljoenen mensen gelukkig maken. Want mensen die werken in de publieke sector maken de wereld elke dag een stukje mooier. Een stukje gelukkiger. En dat werkt door!

Onze cultuur kenmerkt zich door enthousiaste collega’s, een fijne werkomgeving, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en een goede sfeer. Wij doen er alles aan om medewerkers goed bekend met elkaar te laten zijn. Voor ons staan ‘happy employees’ voorop!

Bekijk voor meer informatie over Driessen ook onze werken-bij website en Instagram.

Interesse?
Ben jij na het lezen helemaal enthousiast geworden en herken jij je helemaal in deze vacature? Dan kijken we er naar uit om jou te leren kennen. Solliciteren kan via onderstaande knop.

Heb je vragen over de functie of het werken bij Driessen? Bel of mail dan met Pieter Philippart
, manager marketing & business development (06 - 24 89 40 41 / pieter.philippart@driessen.nl) of Daan Meuwese, projectmanager (06 - 51 99 17 93 / daan.meuwese@driessen.nl).

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelCommercieel Manager
Indicatie salaris (min – max]3500 – 5000
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensdaan.meuwese@driessen.nl , onbekend https://www.mmimir.nu/source/1366469
Type contractVast
BrancheZakelijke dienstverlening
LocatieHelmond, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://www.mmimir.nu/track/1366469

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.