Commercieel medewerker wonen FYGI 14-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Commercieel medewerker wonen FYGI 14-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Een baan als commercieel medewerker wonen, bij een bedrijf waar collega’s gemiddeld 7 jaar werken. Dát getuigt van goed werkgeverschap! Wil jij de klanten blij maken? Bij REBO Groep in Amsterdam doen wij dit dagelijks. Jij bepaalt welke kandidaten de woning zullen krijgen door een eerlijke procedure en mag het mooie nieuws aan de gelukkigen vertellen. Van het eerste contact tot sleuteloverdracht, ben jij de toegewijde contactpersoon. Je ontvangt hiervoor een salaris tussen € 2.500,- en € 3.000,-, de mogelijkheid om 3 dagen thuis te werken en minimaal 2 dagen op kantoor, een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.

 

Dit ga je doen!

 

Binnen REBO Groep wordt de functietitel commercieel medewerker omgetoverd tot verhuurspecialist wonen en deze naam zegt het al, jij gaat je bezig houden met huuropzeggingen, woningen weer in de markt zetten, onderhouden van contacten en het voeren van gesprekken. Een baan waar klantvriendelijkheid heel belangrijk is, waar niet eigenlijk hè! Ook wij vinden het belangrijk om verwachtingen te overtreffen met de service die wij bieden.

Jij ben hét aanspreekpunt voor onze potentiële huurders, waarbij jij je richt op het maken van de ideale huurmatch. Je bent verantwoordelijk voor het gehele verhuurproces. Samengevat, de taken die bij jouw functie horen:

 

·       Behandelen van huuropzeggingen

·       Woningen ‘opnieuw’ in de markt zetten

·       Onderhouden van de contacten met kandidaat huurders

·       Voeren van gesprekken om dossiers compleet te maken

·       Portefeuille beheren van huurwoningen

·       Afstemmen met collega’s binnen REBO Groep over de te huur staande woningen

·       Begeleiden van bezichtigingen op het moment dat de huurwoning leegstaat, dit komt niet vaak voor

 

Als verhuurspecialist afdeling wonen, heb je dus veel contact per email en telefoon. Administratief zal ongeveer 80% van je tijd in beslag nemen en 20% klantcontact. Een functie om blij van te worden, wanneer je gelukkig wordt van veelvuldig in contact te staan met mensen.

 

Het team bij REBO Groep

Op kantoor Amsterdam van REBO Groep kom jij te werken. Het kantoor is modern met veel licht inval. Fijn dus om hier te werken.

Het team bestaat uit collega verhuurspecialisten zoals Eala Pierens en commercieel technisch inspecteurs. De leiding voor de verhuurspecialisten wonen is in handen van Coördinator Ries Doornebal en manager Sander Veldman. Sander is zijn loopbaan bij REBO Groep begonnen in 1997 als verhuurmedewerker en inmiddels is hij nog altijd onderdeel van ons prachtige bedrijf. Ja, bij REBO Groep kun jij je dus echt ontwikkelen!

REBO Groep biedt de medewerkers veel vrijheid om hun eigen planning te maken en hun werk in te delen. Werkplezier staat hoog in het vaandel en dat zie je terug in de gemiddelde dienstjaren van de medewerkers, op dit moment is dat 7 jaar!

Vacature eisen

Als verhuurspecialist wonen bij REBO Groep in Amsterdam, is het natuurlijk wel handig om de taken goed te kunnen uitvoeren! Dus vragen wij het volgende van jou, zodat je met plezier je werkt kunt doen:

-       MBO+ werk- en denkniveau met een passie voor vastgoed

-       Kennis en ervaring in een soortgelijke functie, ervaring tijdens een stage is hierin ook mogelijk

-       Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

-       Je herkent jezelf als gedisciplineerd en nauwkeurig in administratieve taken

Je zet graag een extra stap voor optimale klanttevredenheid


Arbeidsvoorwaarden

Als verhuurspecialist wonen bij REBO Groep in Amsterdam, vinden wij het belangrijk dat je goede voorwaarden geboden krijgt. We zorgen goed voor onze collega’s en daarom bieden wij jou het volgende:

-       Salaris tussen € 2.500,- en € 3.000,-

-       Jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband

-       Afwisselende functie met blije klanten en doorgroeimogelijkheden

-       Trainingen & cursussen gericht op ontwikkeling

-       Mogelijkheid om 3 dagen thuis te werken, minimaal 2 dagen op kantoor

 

FunctietitelMedewerker Wonen
Indicatie salaris (min – max]3000 – 3000
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 40
Contactgegevensroland.poot@fygi.nl , 630712027 http://www.fygi.nl
Type contractTijdelijk
BrancheMakelaardij/Vastgoed
LocatieAmsterdam, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/SiW7vUS20LrB1S3gpn1j

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.