Commercieel medewerker binnendienst Luba Uitzendbureau Gouda 09-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Commercieel medewerker binnendienst Luba Uitzendbureau Gouda 09-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Vind jij het leuk om verantwoordelijk te zijn voor het vastleggen en verwerken van gemaakte afspraken en om een relatie op te bouwen met klanten?

Over het werk

Je bent dagelijks in contact met jouw klanten. Je denkt mee met de klanten en zorgt ervoor dat zij de juiste producten kiezen en je houdt ook de voortgang in de gaten. Je biedt administratieve ondersteuning bij het aanvragen en verwerken van de producten.

Je werkt nauw samen met verschillende interne afdelingen en je zorgt ervoor dat het klantendossier van A tot Z in orde is. Jij vindt het leuk om klanten te woord te staan en denkt klantgericht. Je kan goed prioriteiten stellen en weet van aanpakken. Daarnaast werk jij gestructureerd, nauwkeurig en heb je verantwoordelijkheidsgevoel.

Maak jij van deze functie als commercieel medewerker binnendienst jouw nieuwe uitdaging? Solliciteer direct.

Wat wij bieden

 • Een baan voor  24-40 uur in de week
 • Direct op contract bij het bedrijf
 • Contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste aanstelling bij het bedrijf
 • Minimaal 27 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur), goede pensioenregeling

Wat wij vragen

 • Mbo werk- en denkniveau
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je hebt relevante werkervaring
 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en je bent oplossingsgericht
 • Nauwkeurig, gestructureerd, communicatief zeer vaardig

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een organisatie wat actief is in het leveren en beheren van zorg gerelateerde hulpmiddelen. In een korte tijd zijn ze gegroeid tot één van de markleiders in hun branche. Het is een informeel bedrijf. Medewerkers omschrijven de organisatie als een open cultuur waarin medewerkers oprecht geïnteresseerd zijn in elkaar. Er worden leuke activiteiten georganiseerd, om het kwartaal is er een bedrijfsborrel. Ieder jaar organiseren ze een barbecue en gaan met alle medewerkers en aanhang naar de Efteling.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelCommercieel Medewerker Binnendienst
Indicatie salaris (min – max]2200 – 2500
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensgouda@luba.nl , 0182 599866 https://www.luba.nl/vacature/administratief-secretarieel/commercieel-medewerker-binnendienst-in-waddinxveen
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieWaddinxveen, Zuid-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.luba.nl/vacature/administratief-secretarieel/commercieel-medewerker-binnendienst-in-waddinxveen

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.