Commercieel logistiek medewerker FYGI 08-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Commercieel logistiek medewerker FYGI 08-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Jouw honger is niet te stillen want als logistiek commercieel medewerker bij een vooraanstaand internationaal bedrijf in Ouderkerk aan den IJssel in de foodindustry kan je er maar geen genoeg van krijgen. Jouw dagelijkse portie klantencontact geeft jou een energie boost. Voor jou staat kwaliteit en klanttevredenheid voorop. Gedurende de dag houdt jij je voornamelijk bezig met het coördineren van het logistieke traject. Jij krijgt geen knorrende maag want met jouw expertise mag je hiervoor natuurlijk een bijbehorend marktconform salaris verwachten tussen € 2.500,00 en € 3.500,00 met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals onder andere een 13e maand, 5 adv dagen, een IKB en heel veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door middel van cursussen en opleidingen. Dit smaakt naar meer…


De smaakmaker

Als logistiek commercieel medewerker bij internationaal bedrijf in de foodindustrie in Ouderkerk aan den IJssel staat de klant voorop. Jij bent het aanspreekpunt voor jouw interne en externe klanten. Gedurende de dag houdt jij je bezig met het coördineren van het logistieke traject en houd je contact met de klant. Service en kwaliteit staat hierbij voor jou hoog in het vaandel. Alles vanaf de klantenorder tot aan de verzending en het gehele leveringsproces.. Complexe klantvragen? Jij bent de aangewezen persoon. Jij onderzoekt ze en draagt zo veel mogelijk op zelfstandige wijze de oplossing aan. De klant hou je op de hoogte van alle ontwikkelingen en verstrek je de benodigde informatie. • Je beheert het orderproces zoals de orderontvangst, beschikbaarheid van de producten controleren, prijzen, voorwaarden en producten bevestigen en het onderhandelen over leverdata en de leveropties
 • Je deelt informatie over het beleid en de procedures en je initieert credits of afschrijvingen
 • Je zorgt voor een volledig en correct klantenbestand en materiaal database, inclusief verwerkingsinformatie en bestellingen
 • Je herkent bepaalde klantproblemen en/of trends. Hier speel je op in 
 • Je controleert de forecast, informatie deel je met sales en andere afdelingenMeer over de organisatie

Je komt te werken voor een vooraanstaand internationaal bedrijf actief in de food industry. Binnen een klein team werk je op locatie Ouderkerk aan den IJssel. Een kleine organisatie met de faciliteiten van een grote internationale organisatie waar je onder valt. Binnen deze grote internationale organisatie werk je binnen een klein team van negen collega’s nauw samen.


Vacature eisen

Jouw capaciteiten 

Om jezelf op het menu van de logistieke commerciële wereld te zetten en een smakelijke carrière te bereiden, is het cruciaal dat je bepaalde eigenschappen en vaardigheden op tafel legt.


Jij, als Logistiek commercieel medewerker, bent communicatief zeer sterk. Gezien jouw zelfstandige natuur, weet je jouw tijd op een effectieve manier zelf in te delen. Met jouw enthousiaste en klantvriendelijke karakter weet jij altijd de hoogste service te bieden en de klanttevredenheid te waarborgen. En verder?


 • Jij hebt mbo/hbo werk- en denkniveau
 • Je beheerst de nederlandse en engelse taal uitstekend in woord en geschrift
 • Je hebt goede kennis van Microsoft Office pakketten. Als je ook kennis van SAP hebt,is dat nog leuker 
 • Jij hebt ruime logistieke kennis
 • Je hebt aantoonbare werkervaring in een commerciële rolArbeidsvoorwaarden

Het menu

Uiteraard mag jij als logistiek commercieel medewerker ook het een en ander terug verwachten. Het hiernavolgende staat voor jou op het menu:


Naast een leuke afwisselende zelfstandige baan waarbij jij jouw tijd zelf indeelt kan je hierbij onder andere denken aan:


 • Een goed bruto maandsalaris tussen de €2.500,00 en €3.500,00 afhankelijk van jouw ervaring
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen en 3 vast gezette brugdagen; 
 • Een 13e maand en 5 ADV dagen 
 • Een individueel keuzebudget (IKB) 
 • De mogelijkheden om je persoonlijk te blijven ontwikkelen, door middel van cursussen en opleidingen


 

FunctietitelCommercieel Medewerker
Indicatie salaris (min – max]2500 – 3500
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensnancy.wijnkamp@fygi.nl , 654977685 http://www.fygi.nl
Type contractVast
BrancheHandel/Groothandel
LocatieOuderkerk aan den Ijssel, Zuid-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/gjTn9eg20K89og3vsr5b

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.