Cloud Engineer Hogeschool Utrecht 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Cloud Engineer Hogeschool Utrecht 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Logo Hogeschool Utrecht

 • Een groep studenten zitten op de HU campus

 • Over ons onderzoek

 • Samenwerken

  Samenwerken aan Innovatie

  Contact

 • Actueel

 • IM&ICT BB Cloud Services

Interesse in digitale transformatie en het toepassen van Cloud-technologie binnen hoger onderwijs? Dan is deze functie iets voor jou! We zijn benieuwd naar jouw visie op cloud-based werken in het onderwijs.

Wat ga je doen?

Hoe ziet jouw werkdag eruit? Je pakt een kop koffie, doet je laptop open en scant je mail en binnengekomen tickets. Vervolgens neem je samen met je collega's de werkdag door in de standup en ga je lekker aan de slag.

Je neemt actief deel aan het cloud platform team en aan team events zoals refinements en retro's. Je schrijft mee aan ontwerpen en documentatie maar er is ook genoeg tijd om met code en Azure bezig te zijn. Samen zorgen we voor strakke maar werkbare kaders en beheersbare kosten zodat ons platform goed werkt voor alle gebruikers van de Azure cloud. We willen dat het gebruik van het Azure platform een succes is binnen de Hogeschool Utrecht (HU). De Azure omgeving van de HU staat al lekker in de steigers maar bedient nog niet iedereen even goed. Een focusgebied voor de komende tijd is het opzetten van de Hub and Spoke Azure netwerk omgeving. Het cloud team wil een veilige en waardevolle omgeving faciliteren voor zowel onderwijs, onderzoekers als voor diensten zoals HR en natuurlijk ook voor IM&ICT zelf.

Behalve afwisselende werkdagen in een innovatieve werkomgeving? Nou, dat we een stabiele werkgever zijn met prachtige ambities.

Maar er is natuurlijk meer:

 • Je krijgt in eerste instantie een jaarcontract (D3) met een omvang van 1,0 fte. We spreken direct de intentie uit om daarna te komen tot een dienstverband voor onbepaalde tijd. Interne sollicitanten behouden hun huidige contractvorm
 • Afhankelijk van je kennis en vaardigheden zullen je verantwoordelijkheden en takenpakket worden bepaald. Op basis hiervan vindt inschaling plaats in schaal 11, met een maximum salaris van € 5.936,77;
 • Daarboven ontvang je een vakantietoeslag van 8% en bovendien een gegarandeerde eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Een tegemoetkoming in de eigen bijdrage van de zorgverzekering van € 300,00 bruto per jaar en een internet vergoeding van €37,50 netto bij een voltijd-aanstelling.
 • Een NS Business Card zodat al je OV-reizen (voor werk en privé) kosteloos zijn. Kom je toch liever met de auto of de fiets? Dan krijg je een uitstekende kilometervergoeding.
 • Wij bieden je uitstekende studie en ontwikkelingsmogelijkheden via het eigen HU Ontwikkelportaal, gericht op ontplooiing als onderzoeker en als docent;
 • Bij een fulltime dienstbetrekking bestaat de mogelijkheid tot wel 428 uur verlof per jaar en 45 duurzame inzetbaarheidsuren.

Natuurlijk krijg je van ons ook een laptop en een smartphone in bruikleen om locatie-ongebonden te kunnen werken en bieden wij je ook de mogelijkheid om gebruik te maken van leuke extra's zoals ons fietsplan, kortingen bij verzekeringen, software en fitness. Samen met de sociale partners streven we naar afspraken die echt werken en uitgaan van goed werkgeverschap en goed werknemerschap.

Wat bied jij ons?

Je bent communicatief vaardig, initiatiefrijk en benaderbaar. Gericht op samenwerking in een team. Meer technisch ben je een specialist in o.a Azure Cloud networking en je weet je weg te vinden met infra as code (Powershell en Bicep). Daarnaast is GitHub niet nieuw voor je en ben je in staat om CI/CD op te zetten en te beheren, op platform niveau.

 • HBO werk en denkniveau en ben je technisch bekend met het Azure platform (AZ-104 is een pré);
 • Bij voorkeur kennis van Azure cloud networking (AZ-700 is een pré);
 • Een hoog bewustzijn van security (zero-trust model);
 • Sterk ontwikkelde analytisch vaardigheden en structurerend vermogen;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Tot slot, mocht je uit bovenstaande lijst niet alles bieden maar wel denken over het juiste DNA te beschikken dan gaan we hierover graag met je in gesprek.

Wie kan dat beter vertellen dan jouw mogelijk toekomstige collega. Graag geven we het woord aan Joost. Joost is Enterprise Architect:

'Binnen de hogeschool is vanuit ICT perspectief veel te doen. Sinds mijn start hier is het aantal ICT-medewerkers verdubbeld. Met 22 opleidingen, 36.000 studenten, 3.600 medewerkers, 6 diensten en 4 kenniscentra is de organisatie behoorlijk complex. Dat betekent voortdurend balanceren tussen kaders stellen en flexibele oplossingen bedenken. Een mooie uitdaging voor een ICT'er. Aan de ene kant zijn we bezig om registersystemen meer solide te maken. Aan de andere kant vraagt het onderwijs om innovatieve leeromgevingen. Daarbij maakt ICT gebruik van state-of-the-art infrastructuur.

'We doen niet onder voor grote bedrijven. Dat was voor mij ook een reden om hier te solliciteren. We hebben een heel portfolio van Microsoft Azure platformdiensten.'' Verder investeert de hogeschool veel in cloud-oplossingen. Een ICT'er kan veel kanten op binnen de organisatie: 'Werken bij de hogeschool biedt veel mogelijkheden om je te specialiseren.'

Voor bijscholing hoef je hier niet ver te zoeken. Hogeschool Utrecht stimuleert je ontwikkeling en biedt ondersteuning in kosten en werktijd-compensatie.

'

Neem dan een kijkje op onze pagina, waar meer ICT collega's vertellen over hun werk bij Hogeschool Utrecht: https://www.hu.nl/imict

Bij Hogeschool Utrecht zijn er heel veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien. Wij helpen je bij jouw ontwikkeling; of dit nu gaat om kennisuitbreiding, coaching of om de volgende stap in je carrière. Bij ons kun je jezelf blijven ontwikkelen in een uitdagende en maatschappelijk georiënteerde omgeving waarbij plezier centraal staat. Kansen zijn er altijd. Het is aan jou om deze kansen te pakken.

Jij komt werken bij Hogeschool Utrecht

Hogeschool Utrecht (HU) is een grote gemeenschap van bijna 40.000 studenten en ruim 4.000 docenten, onderzoekers en medewerkers. Wij werken intensief samen met de beroepspraktijk en met elkaar. Want hoe meer wij samen optrekken, hoe beter we in staat zijn om onze studenten en professionals te leren werken aan oplossingen voor de vraagstukken van nu. De HU-gemeenschap is open, rechtvaardig en duurzaam en zo geven we vorm aan de beroepspraktijk, de maatschappij en de professionals van de toekomst.

De HU is gevestigd op het Utrecht Science Park en in Amersfoort. We bieden hoger beroepsonderwijs aan op drie niveaus: associate degree, bachelor en master. En recent is daar een niveau bijgekomen, namelijk dat van het professional doctorate. Met ons onderzoek hebben we (regionale) impact én creëren we een omgeving waarin we studenten opleiden tot professionals die in staat zijn hun beroepspraktijk te innoveren.

Dienst IM&ICT
De IM&ICT dienst bestaat uit 140 IT-collega's die, in samenspraak met studenten en collega's van andere afdelingen, invulling geeft aan de digitaliseringsstrategie. Onze studenten zijn vaak op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen IT en zijn vooruitstrevend in de toepassing ervan. Van deze kennis en ervaring maken wij graag gebruik. Wij zijn dan ook continu in ontwikkeling en blijven onszelf uitdagen. Hierdoor lopen wij voorop in digitale ontwikkelingen binnen hoger onderwijs. Zie voorbeelden van initiatieven op onze website: https://digitale.hu.nl

Wil je solliciteren? Dat kan uitsluitend direct, online via de sollicitatiebutton tot en met 16 mei aanstaande. Je cv en een (kort) briefje zijn voldoende. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met onze recruiter: .

Wij geloven dat medewerkers het beste tot hun recht komen in een inclusieve werkomgeving waar respect, samenwerking en aandacht voor individuele kwaliteit en (talent)ontwikkelmogelijkheden voorop staan. Als inclusieve werkgever nodigen wij daarom nadrukkelijk alle doelgroepen uit om te solliciteren.

Een referentie, digitale check op diploma en identiteitsbewijs en de aanvraag van een VOG zijn onderdeel van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

De sollicitatieprocedure is te vinden in de sollicitatiecode op onze site https://www.hu.nl/werkenbij/arbeidsvoorwaarden .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelCloud Engineer
Indicatie salaris (min – max]5936 – 5936
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieUtrecht, Utrecht,Nederland
Soliciteer directhttps://www.hu.nl/werkenbij/vacatures/cloud-engineer

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.